Aktywne Wpisy
Lukardio +73
Mam nadzieje że #marszniepodleglosci zostanie ,,odzyskany" i będą brali wszyscy ludzie niezależnie od wyznawanych poglądów.
#polska #11listopada #lgbt #marszrownosci #patriotyzm #neuropa #4konserwy
#polska #11listopada #lgbt #marszrownosci #patriotyzm #neuropa #4konserwy
rio574 +496
Macie jakieś tipy i porady dotyczące sexu? Takie które sami dopiero po jakimś czasie wypracowaliście czy wpadliście na nie, a poprawiło to komfort, doznania itp?
#logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #zwiazki #s-x
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #60c90b51174cfe000abe8cd3
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: karmelkowa
Doceń mój czas włożony w projekt i przekaż darowiznę
Nie każda kobieta lubi grę wstępną
Więcej nie znaczy lepiej
S--s nie musi się kończyć orgazmem by dawać przyjemność
Władza upaja
Takze mysle ze po prostu bez spiny. Luz byl najwazniejszym protipem dla mnie.
brak zahamowań i bezczelność zaskakująco często nie spotyka się z jakimkolwiek oporem
bycie stroną dominującą jest pozytywnie odbierane
mniej pytać więcej działać
nie tłumaczyć się, tylko odpowiadać ze szczerym uśmiechem, że miało się na to
Komentarz usunięty przez autora
@Sprus: Statystki mówią że 1/3 kobiet tak reaguje. 2/3 nie i albo im to obojętne albo Ci wyproszą za jedno sprośnie słówko. ba nawet ta 1/3 moze strzelić fochusa, jeśli powiesz nie to co akurat te księżniczkę jara. Jak dziewczyna nienawidzi zdrady i dzielenia się, a równocześnie na słowo "rywalka" cieknie
S--s z różowym paskiem jest fajny i zapewnia dużo przyjemności ale nadal najlepszy s--s to samemu ze
S--s z różowym paskiem jest fajny i zapewnia dużo przyjemności ale nadal najlepszy s--s to samemu ze sobą
guuwno prawda xD
@Sprus: @Sprus:
Spróbuj zrobić cały tydzień taką grę wstępną, w sobotę tylko się dotykać a s--s oralny i penetrację zostawić na