Aktywne Wpisy
PierdekAlonso +391
O ile jeszcze przy poprzednich wyborach parlamentarnych konfa liczyła na to, że będzie w stanie zbudować coś na liberalnym, rozsądnym elektoracie, to teraz widać jak na dłoni zmiane kursu i to, że idą w totalną szurię, tradycjonalizm i zacofanie. Grają pod przejęcie elektoratu PiSu. Mentzen broniący PiSowców i połykający swój własny język - rzygać się chce jak się na to patrzy. Obrzydliwy oportunista, który pogrzebał swoje ideały i wypowiada bzdury, w które
Itslilianka +18
17 letnia siostry koleżanki się powiesiła. Z wyglądu była bardzo ładna. Nie zostawiła nawet listu. A mnie ciekawi czemu to zrobiła. Co siedziało jej w głowie... #depresja #samobojstwo #przegryw
Wywiad z 2012 czyli sprzed 9 lat z Leo Beenhakerem, wiele lat minęło a nic się nie zmieniło
https://sport.dziennik.pl/pilka-nozna/artykuly/396124,beenhakker-pzpn-rzadza-ci-ktorzy-zyja-sukcesami-z-1974-i-1982-roku.html
#mecz #pilkanozna #reprezentacja
chciał przebić się przez post-komunistyczny beton zarzadzania starych dziadków
a reprezentacja Polski wszedzie na swiecie gdziekolwiek sie dostali. czyli ogolnie gówno razem grają
@mcr90: na łożu śmierci jak mnie #!$%@? wnuk to będę #!$%@?ł na zatrudnienie Brzęczka. Trener Wisły Płock? Rakowa? Z jakimiś sukcesami w postaci nie wejścia z I ligi do Ekstraklasy? Na selekcjonera?!
@safemoon: Aktualnie już tak to nie wygląda (3 piłkarzy z Barcelony i 0 z Realu w obecnej kadrze). Jeszcze na przełomie wieków Hiszpania nic wielkiego nie potrafiła pokazać, potem trafili złote pokolenie piłkarzy i przyszły sukcesy w latach 2008-2012 w reprze oraz m.in. Barcelony przy tym. Aktualnie od kilku lat ciężko u nich (w sensie
@mcr90: No to chyba większą teoria spiskowa od płaskiej Ziemii i chipów w szczepionkach, bo tamta drużyna zdobyła złoto olimpijskie i 2 srebrne medale Mistrzostw Świata.
Jeśli to jest "nic" to ja już nie wiem.
Komentarz usunięty przez autora