Aktywne Wpisy

Gawith_Apricot +145
źródło: 605473ca46177c2a5f179f02
Pobierz
Gawith_Apricot +126
źródło: maxresdefault
PobierzSkopiuj link
Skopiuj link
źródło: 605473ca46177c2a5f179f02
Pobierz
źródło: maxresdefault
PobierzRegulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
Siema Miki. Ostatnio zamontowałem sobie kamerkę Xiaomi a800 wraz z ich zasilaczem Hardware kit dzięki któremu kamerka jest zasilana z akumulatora. Podpiąłem się by passem pod jakiś bezpiecznik i wszystko smiga lecz pojawił się problem. Strasznie słabo odbiera jakiekolwiek stacje radiowe. Wcześniej mogłem słuchać czeskiego radia jeżdżąc po Mazurach a teraz to nawet RMF czasem szumi. Po testach okazało się że to jest spowodowane właśnie przez ten zasilacz. Wygooglałem i kupiłem filtr przeciwzakłóceniowy tylko że nie dostałem do niego żadnej instrukcji i zastanawiam się jak go podpiąć.
Filtr wygląda tak jak ten że zdjęcia. Skoro zasilacz robi problemy to powinienem pod filtr podpiąć zasilanie zasilacza?
Czy może jakoś powrót z tego zasilacza? Czy może szukać kabla od radia i to radio podpiąć?
Jeśli mam ten zasilacz podpiąć to które kable do czego? Czerwony do + zasilacza, czarny masa, niebieski + który wychodzi z bezpiecznika?
Doradźcie please
źródło: comment_1623594921HpuQoXnwYqRngBHyAakUc6.jpg
PobierzNo chyba, że masz już wzmacniacz i jest słabo to spróbuj z tym filtrem. I daj znać czy coś pomógł!
Sprawdź też na innych
Sposób podłączenia przewodów:
niebieski - akumulator (+)
czerwony - radio (+)
czarny - masa (-)
Sorki ale nie chce źle doradzić więc nie pomogę