Aktywne Wpisy
tomasz-kalucki +698
#polityka "Panie pośle, osiem lat rządililiście i gdzie wrak" Brawo dla Pana, który przeszedł weryfikację i dorwał się do mikrofonu. :)
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
8 miesięcy temu wszedłem w związek z dziewczyną, która wychowywała się bez ojca. W sumie dopiero na Wykopie dowiedziałem się, że to ogromne ryzyko i od tamtej pory próbuję wyłapywać niepokojące sygnały. Póki co nie zauważyłem niczego, co mogłoby mi dać do myślenia. Wręcz przeciwnie. Różowa wkłada dużo serca w tę relację i traktuje mnie z szacunkiem. Jest młodsza o 5 lat. Cały czas mam jednak z tyłu głowy
8 miesięcy temu wszedłem w związek z dziewczyną, która wychowywała się bez ojca. W sumie dopiero na Wykopie dowiedziałem się, że to ogromne ryzyko i od tamtej pory próbuję wyłapywać niepokojące sygnały. Póki co nie zauważyłem niczego, co mogłoby mi dać do myślenia. Wręcz przeciwnie. Różowa wkłada dużo serca w tę relację i traktuje mnie z szacunkiem. Jest młodsza o 5 lat. Cały czas mam jednak z tyłu głowy
#motocykle #125cc #motobieda #motoryzacja
@Screyo: dokładasz 2-3 k i masz junaczka m12 vintage prosto z salonu z gwarancją.
Albo nie dokładasz i masz junaka m12 vintage który ma przebieg w okolicach 10k km
Chinol nie będzie okej, bo nie ma u nas maszyn jeżdżących tam na masową skalę. Bajaj za to jeździ i u nas, jak i w Indiach, więc według mnie będzie reprezentował
Albo klasycznie varadero
@Screyo: jeszcze zdarzysz sie zestarzec by siadac na czopka (✌ ゚ ∀ ゚)☞. Supermoto sa zwykle wyzsze. Oprocz tego praktycznie kazde ciezkie enduro (afryka, transalp, dominator) albo szosa (Varadero wlasnie, Yamaha diversion) to fajne budzetowe
@KolczyQ: Wolę coś starszego :D (ale nie za starego abym nie kupił trabanta, w którego więcej zainwestuję niż bym chciał)
@Ketonowy: > albo Keeway K Light.
@KolczyQ: Panowie może i w pierwszym roku te motocykle ładnie wyglądają ALE one nie potrafią w normalnych warunkach drogowych przekroczyć prędkości 90km/h.
Trochę #!$%@? mają silniki.
@Ofacet:
Imho lepiej zainwestować to 1k w kurs i zrobić pełne a A. Masz dużo większy wybór, paradoksalnie niższe ceny no i jedzie już jakoś :-)
Wątpię żebyś jeździł takim motorem najbliższe 15 lat jak Japończykiem, pewnie się rozleci ale podobnoz jakość wykonania o wiele lepsza niż chińskich
@Ketonowy: ja bym np. chciał aby jeździły 105km/h tak abym mógł jako właściciel jechać tym ciągle 90km/h.
W sensie jak bym był właścicielem.
@KolczyQ: ona na GPS ie osiągają do 90km/h a do 100 to z górki i z wiatrem w plecy pozycja jeźdźcy leżąca.