Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
Co mieli myślą o mondeło mk4?

Jakie silniki? Myślałem początkowo o beznynie do gazu ale podobno nie jest dobre połączenie, jeszcze regulacja zaworów.

Może 2.0 TDCi?
Na co zwrócić uwagę przy kupnie, jakie ceny warto brać pod uwagę ( ͡° ͜ʖ ͡°)

#motoryzacja #samochody #kupujzwykopem #mechanikasamochodowa
  • 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Hav0c: mam 2.0 tdci od 2015, z 2008

Polecałbym po lifcie, w manualu, ksenony, nie soczewki skrętne, z conversem, czujnikami przód-tył. Skóra + alcantara
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@D3lt4: 2008 to przedlift jeszcze chyba? Jak z awaryjnoscia i kosztami obsługi? Zadowolony jesteś ogólnie?
  • Odpowiedz
@Hav0c: generalnie tak, jestem zadowolony, w zimę przy mniej niż -15 są problemy z odpaleniem mimo, że mam sprawne webasto. Czasem elektronika ma swoje humory.

Bardzo spoko te auta się "starzeją", ale sęk w tym, że mam praktycznie full opcję, więc ciężko nowe auta znaleźć z tym wszystkim, co wtedy było oferowane tj.grzana przednia szyba, webasto, grzane fotele przód, ksenony [ja mam zmienione na bi-ledy], podświetlane lusterka, convers, skóra+alcantara bardzo
D3lt4 - @Hav0c: generalnie tak, jestem zadowolony, w zimę przy mniej niż -15 są probl...

źródło: comment_1623433875RPqQWIOzQMu32IlIYLzefx.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz
@Krzycher: Rocznie do 10k tym autem, bo mam drugie
Z grubszych, to licząc % wartości auta, to wydałem całkiem sporo już, bo całe zawieszenie w tamtym roku robiłem. Ostatnio poducha skrzyni i silnika itd., ale generalnie w złotówkach to nadal jestem zadowolony z kosztów utrzymania :)

@EndriuGolara: tak, wysyłkowo u niego, z folią zabezpieczającą itd. full pakiet za 1600 jakoś
  • Odpowiedz