Aktywne Wpisy
wyslij_nudeski +493
Zmieniło się wszystko. Poza Starym.
Zmienił się mental, problemy, leki, diagnozy.
W sumie to człowiek wiedział, że to jebnie, ale myślał, że jeszcze spokojnie sobie 10 lat pożyje. A tu proszę, wątpliwości co do ewentualnego życia. Nie z powodu psychiki.
Zdiagnozowali u mnie coś pomiędzy zespołem Ehlersa-Danlosa a zespołem Marfana. Nie googlujcie. W skrócie chodzi o to, że mój organizm jest gównem, bo nie działa produkcja kolagenu. A kolagen jest w całym
Zmienił się mental, problemy, leki, diagnozy.
W sumie to człowiek wiedział, że to jebnie, ale myślał, że jeszcze spokojnie sobie 10 lat pożyje. A tu proszę, wątpliwości co do ewentualnego życia. Nie z powodu psychiki.
Zdiagnozowali u mnie coś pomiędzy zespołem Ehlersa-Danlosa a zespołem Marfana. Nie googlujcie. W skrócie chodzi o to, że mój organizm jest gównem, bo nie działa produkcja kolagenu. A kolagen jest w całym
mistejk +227
Jest jakaś sensowna firma z #aliexpress która sprzedaje fajne koszulki w dobrej jakości? Nie chcę płacić 300 za quest czy raso. Wolę mieć 3 w tej cenie na zmianę.
#szosa #,kolarstwo
Na pewno uwazalbym na koszulki atiqq - wodoszczelna kieszonka w mojej koszulce jest wodoszczelna tylko od zewnatrz, a nie od ciala, wiec pot przenika i zostaje w kieszonce "wodoszczelnej"
https://attiq.net/meska-koszulka-kolarska-agate-seria-expert-3-0.html
ja mam ta, na nia promki nir ma i po za kieszonka jest bardzo ok, zadnych mankamentow innych brak. z kieszonka trzeba uwazac co sie wklada i tyle, ale jednak w koszulce za ponad 200zl nie powinno byc czegos takiego :/
Mam najwyższą serię z deca i jest bardzo fajna.
Kiedyś wyrwałem koszulkę z sigr.cc za 140 zł i jest sztos. Ale to była gruba promocja.
Quest podobno fajny, martombike też.
@Wycu91 3-4, a nawet 2 lata temu na koniec sezonu wyprzedawali starsze modele i spokojnie można było kupić u nich koszulkę poniżej stówy - sam zakupiłem tak 4 sztuki, więc w sumie nawet nie wiem jaką jakość prezentuje konkurencja.
Od pandemii nie widziałem żeby tak nisko zjechali.
Trzeba było brać więcej, jak Ty. A teraz cena jednak odstrasza.