Wpis z mikrobloga

@bezbekpol: Nie, skanera to po przesadnie oszczędna osoba z definicji xD Nie musisz kupować najchujowszego żarcia żeby być uznanym za sknere. Jest to dość szerokie w znaczeniu określanie, ale ludzie na ogół używają go dobrze. Jeśli ktoś kogoś zaprasza na randkę do McDonalda (nie uważam by było to samo w sobie złe), pomimo że stać go na pójście do lepszej restauracji to coś jest nie halo i nazywanie go skanerą
  • Odpowiedz
@RexxarHell: jakim nam? ja nie jestem jednym organizmem w symbiozie z innymi babami, więc ci nie odpowiem. zresztą ciężko odpowiedzieć na pytanie, które zawiera fałszywą tezę. czasami na wykopie przewija się wątek obsesyjnego rozdzielania kosztów z partnerem, można wtedy zauważyć, że większość komentarzy wyśmiewa takie postępowanie i nie jest to bynajmniej zdanie wyłącznie kobiet. dla mnie takie wyliczanie się co do złotówki w długim, zdrowym związku jest nienormalne i można
  • Odpowiedz
konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@good_excuse: w ogóle nie chodziło mi o to w moim pytaniu. Nie musisz mi tłumaczyć jak działają zdrowe relacje bo to wiem. Ogólnie pytanie się o takie rzeczy na wykopie uważam za coś głupiego i niedojrzałego, tylko nie o to mi chodziło. Mężczyźni, mają cechy wspólne, tak samo kobiety. Można zauważyć, że kobietom zależy by ich partner był zaangażowany w związek (commitment), kiedy faceci mają na to generalnie w------e. Podobnie
  • Odpowiedz