Wpis z mikrobloga

Powiem wam szczerze ze czasami żal mi sie robi tego mexyka tak po ludzku.Mowcie co chcecie ale mimo ze jest podlym czlowiekiem i wiele złego zrobil to napewno boleśnie odczuwa tę całą nagonke i nieraz zdarza mu sie zapłakać gorzkimi łzami a na ulicy musi uwazac na kazdym kroku co napewno wpędza go w jeszcze większą paranoję..
Tak wiem.. Jak mozna żałować takiego czlowieka.. a jednak mozna.pozdrawiam wszystkich dobrych ludzi i tych zlych tez
#kononowicz
  • 9
@TeresaCorolla: Mi tam go nie żal tak samo jak tych ze Szkolnej.
Sam jest winien swojej sytuacji. Dorosły chłop więc powinien wiedzieć jakie mogą być konsekwencje swojego postępowania.
Wybrał drogę żebractwa i pajacowania na jutubie więc niech teraz nie ma do nikogo pretensji. Tylko czy te marne grosze są tego warte? Moim zdaniem nie, no ale jak się nie chce normalnie pracować to tak jest.
Kto sieje wiatr, ten zbiera burzę.
@TeresaCorolla: Szukac dobrych stron trzeba w kazdym czlowieku. Pochylic sie nad nim, gdy jest na dnie takze. Pomoc mu i wskazac droge.... Jednak ten zaszczany menel, ktory pil swoj mocz (i to DWA RAZY, bo za pierwszym sie nie nagralo) nie zasluguje na zadne z powyzszych. On dalej jest przekonany o tym, ze jest najmadrzejszy, najsprytniejszy , a reszta ludzkosci to debile, ktorzy sa po to, by Jareczek mogl ich wykorzystywac
@Docent_nauk: Poza tym, że to taka szczera gnida w 100% to mam wrażenie, że on nie rozumie tego co mu się zarzuca. On uważa, że inni ludzie są debilami tak jak napisałeś i jak on nagra super materiały z autobusu - parking marketu w Szwecji, to będą zainteresowani z tak dobrego contentu. Dobry materiał jak Makłowicz. Może jacyś jego widzowie faktycznie są takimi debilami bo ja takich ludzi jak menel w
@adik75: swiete slowa. To niespotykane polaczenie calkowitego bezwstydu, glupoty, lenistwa, narcyzmu i przedziwnego (gdyz nie popartego zadnymi argumentami) poczucia wyzszosci. Kazdy inny, krecacy takie materialy, wzbudzalby pozytywne uczucia, glownie przez politowanie, swoja nieporadnoscia, naiwnoscia, nieznajomoscia regul i zasad rzadzacych internetem, ubostwem slownictwa itp. Ale oczywiscie nie Menel. Nie!!! On musi wymadrzac sie i wywyzszac, myslac ze zalozenie okularkow , za duzej koszuli po nieboszczyku i wymachiwanie niedomytym paluchem przed kamera sprawia