Aktywne Wpisy
Muszę odkręcić wąż doprowadzający wodę do pralki, jest do tego jakiś specjalny klucz, bo metalowym francuzem to chyba połamię ¯_(ツ)_/¯
siemanko0 +5
#zwiazki #tinder #logikarozowychpaskow #logikaniebeskichpaskow
Dziewczyna się wycofała z kontynuowania znajomości po tym jak dowiedziała się, że nigdy wcześniej nie byłem w związku. Spotykałem się z dziewczynami, był s--s ale żadna relacja nie była była związkiem - i tyle się dowiedziała. I grzecznie zrobiła elo.
Ja 33 lata.
Mam wrażenie, że trochę doszedłem do ściany w tej kwestii. Albo kłamstwo (które z czasem pewnie i
Dziewczyna się wycofała z kontynuowania znajomości po tym jak dowiedziała się, że nigdy wcześniej nie byłem w związku. Spotykałem się z dziewczynami, był s--s ale żadna relacja nie była była związkiem - i tyle się dowiedziała. I grzecznie zrobiła elo.
Ja 33 lata.
Mam wrażenie, że trochę doszedłem do ściany w tej kwestii. Albo kłamstwo (które z czasem pewnie i
Mam nadzieję, że film okaże się ciekawy i dzięki mnie nie kupicie jakiegoś zestawu z masą niepotrzebnych rzeczy ale będziecie wiedzieć jak skompletować zestaw w 100% pod siebie :)
Pozdrawiam i życzę udanego nowego tygodnia!
MG78
Jeśli Cię zawołałem, a nie chcesz być wołany zaplusuj inny komentarz.
Poczęstujesz się pomarańczą?
Treść została ukryta...
Treść została ukryta...
Treść została ukryta...
Treść została ukryta...
Treść została ukryta...
Treść została ukryta...
Treść została ukryta...
Treść została ukryta...
Treść została ukryta...
Treść została ukryta...
Treść została ukryta...