Aktywne Wpisy
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.

Pechpechpech +39
#przegryw no nic panowie idę do tego klubu trzymajcie kciuki i nie piszcie ze oski bo to czysta desperacja przegrywa lvl 32. Dużo kasy w to włożyłem a narazie jedyne co mam to sraczka i dwie rany na jajkach od nożyczek.. ogólnie będzie ciężko ale przynajmniej walczę i bierzcie ze mnie przykład. Jak coś wyrwę to wrzucę jej foto tutaj później

Pytanie do tzw. ozdrowieńców, którzy się nie zaszczepili oraz do osób obeznanych w temacie.
1. Czy osoba ktora przeszla #covid19 chce wyjechac za granicę, MUSI przejść test czy wystarczy przetlumaczone zaswiadczenie o przebyciu choroby?
2. Prawda to że aby swobodnie wylecieć za granicę drugie szczepienie musi byc wykonane najdalej na 14 dni przed wylotem?
Takie informacje dostala w jednym z biur podrozy co jest o tyle ciekawe, że tez dopytywalem i dostawalem inne info co do warunkow podrozy.
Komentarz usunięty przez autora
2. Domyślnie jest 14 dni po drugiej szczepionce, ale kraje mogą mieć własne ustalenia - Chorwacja ma wpuszczać już po jednej dawce. Certyfikat o szczepieniu na koncie pacjenta jest dostępny już po pierwszym szczepieniu.