Aktywne Wpisy
Żeby zemleć kawę potrzebujesz młynka za 1500 zł bo jak kupisz tańszy to się nie da jej pić.
Taki mi doradzono na forum poświęconym kawom.
Mam sobie kupić kawiarkę za 600 zł, młynek za 900 zł i kawę za 200 za kilogram i łyżkę za 50 zł bo się nie godzi używać tańszej.
Jak ja nienawidzę takich ludzi.
#kawa
Jednak kupię zwykły elektryczny młynek za 100 zł, kawiarkę za 200.
Taki mi doradzono na forum poświęconym kawom.
Mam sobie kupić kawiarkę za 600 zł, młynek za 900 zł i kawę za 200 za kilogram i łyżkę za 50 zł bo się nie godzi używać tańszej.
Jak ja nienawidzę takich ludzi.
#kawa
Jednak kupię zwykły elektryczny młynek za 100 zł, kawiarkę za 200.

#polityka #andruszkiewicz
Dzień dobry wszystkim mirkom i mirabelkom
Kilka spraw ogłoszeniowych:
1. Startuję z list Konfederacji w najbliższych wyborach.
2. Ostatnie miejsce na liście w Łodzi to Ja.
3. Jako były zbanowany Bordo w jednej z pierwszych akcji #stobanowdlaprawakow postanowiłem stworzyć POLITYCZNY profil informacyjny również na Wykopie. Świadomy, iż w tagu #polityka istnieją same zwyrole interesanci polityki, mam zamiar na czas kampani informować o moich działaniach i co kilka dni odpowiadać na
Dzień dobry wszystkim mirkom i mirabelkom
Kilka spraw ogłoszeniowych:
1. Startuję z list Konfederacji w najbliższych wyborach.
2. Ostatnie miejsce na liście w Łodzi to Ja.
3. Jako były zbanowany Bordo w jednej z pierwszych akcji #stobanowdlaprawakow postanowiłem stworzyć POLITYCZNY profil informacyjny również na Wykopie. Świadomy, iż w tagu #polityka istnieją same zwyrole interesanci polityki, mam zamiar na czas kampani informować o moich działaniach i co kilka dni odpowiadać na

#przegryw #depresja ##!$%@? #oswiadczenie #mirekwogniuwyzwan #szury
@A_1_B_2_C_3: Ja mam starego nie pijącego już alkoholika z jakimś miksem osobowości narcystycznej, matkę na 100% narcystkę i chyba nawet mój facet też ma zapędy narcystyczne bo... a szkoda strzępić
Komentarz usunięty przez autora
Ja już nawet w tych fantazjach o normalnej rodzinie nie zahaczam o wsparcie, ale wyobrażam sobie za to jak to jest być choć w minimalnym stopniu rozumianym przez najbliższych.
To musi być wspaniałe uczucie.
Moja rodzina nigdy nie wykazywała zrozumienia dla mnie jako człowieka, dla moich poglądów.
Nigdy nie respektowali mojej opinii na żaden temat.
Przykre.
@Layad: współczuję straty, Mireczku.
Świat jest brutalny w swej naturze i
Nie przyniesie Ci to nic dobrego, a tylko wyniszczy psychicznie.
Nie zmienisz ich.
@Kebab_po_browarze: nie mówię o rodzinie jak z amerykańskich filmów familijnych, Mireczku.
Chodzi mi o choćby namiastkę poczucia normalności i zrozumienia od nich...
Mam nadzieję że unikasz ich negatywnego wpływu...
Kiedyś i tak będziesz musiała.
( ͡° ͜ʖ ͡°)
Doceniam. (✌ ゚ ∀ ゚)☞
Cieszę się, że się odzywasz.
Mam nadzieję, że u Ciebie dobrze i się nie poddajesz w walce o lepsze jutro.
( ͡° ͜ʖ ͡°)
Cieszę się że masz dobra relacje ze starszym ( ͡° ͜ʖ ͡°).
Dobrze jest mieć choć jednego przychylnego towarzysza podróży po tym padole łez...
Bardzo się cieszę, że w sytuacji w której wielu by się załamało i zgubiło resztkę sensu życia udało Ci się odnaleźć motywację i siły do konstruktywnego działania.
Serio, bardzo miło się czyta takie historie.
Tym miłej, że sam właśnie doświadczam czegoś podobnego.
W moim przypadku poważne problemy psychiczne wywróciły wszystko do góry nogami, sprowadzily mnie na samo życiowe dno na którym leżałem miesiącami.
Po czasie podniosłem się, przewartościowałem
U mnie w porządku.
Nie schodzę z właściwej drogi.
( ͡° ͜ʖ ͡°)
( ͡° ͜ʖ ͡°)
Wydaje mi się że powinnaś po prostu poważnie przemyśleć czy to jest dla Ciebie dobre i zastanowić się co może Ci przynieść pozostawienie tego tak, jak jest.
Dobrze wiem co to znaczy mieć toksycznych bliskich i polecam Ci się od nich odciąć.
Odzyjesz
( ͡° ͜ʖ ͡°)
Dobrze mi się czyta historię tego typu bo uskrzydlają i dają mi nadzieję na lepsze życie.
Bardzo się cieszę że wszystko sobie poukładałeś i że Ci się powodzi.
( ͡° ͜ʖ ͡°)
Chciałbym kiedyś moc napisać coś podobnego.
Może kiedyś...
Wszystkiego dobrego ( ͡° ͜ʖ ͡°)