@skitarii: Po dluzszym przemysleniu jednak Ci przyznam racje, policja #!$%@? zrobi a za sam poped nie powinno się niszczyc czlowieka dopoki nikogo nie skrzywdzi. Wyszedlem na idiote a jak Cie urazilem to przepraszam. Trzym sie!
@asereheahaehe: xDDD piecze dupa, że coraz więcej ludzi ma normalne poglądy na tematy feministyczne?
@Nieprzyjazny_Ziemniak: normalne oznaczające czołganie się przed kobietami i "walka" z nieroenoeciami, których nie ma? Dziś wywozili mi śmieci, kurde, nie widziałem kobiety śmieciarza, za to wiem, że przejdzie na emeryturę szybciej niż ja i statystycznie będzie dłużej żyć.
@Gambolpuddy: atakowanie kogoś za niezależne od niego cechy a nie za zachowanie to dla was chleb powszedni jak widać. Pedofil nie ma wpływu na to jaki się urodził. Większość z nich nigdy nie gwałci dzieci więc za co chcesz ich karać? Za to, że każdego dnia są sfrustrowani, nie mogą zaspokoić popędu i założyć normalnej rodziny? Jeszcze za mało im życie dokopało?
@Gambolpuddy: gdzie izolowani? W przepełnionych więzieniach gdzie już teraz nie ma miejsca na kryminalistów?
Czy może upchniesz tysiące osób w tych kilku wolnych miejscach w nielicznych szpitalach psychiatrycznych?
Są tak samo niebezpieczni jak każdy mężczyzna. Sam popęd do kogoś u normalnego człowieka nie prowadzi do gwałtu . Nieważne czy jesteś hetero, gejem, czy miałeś więcej pecha i urodziłeś się pedofilem lub zoofilem. Większość nie posuwa się do takiej zbrodni. Nie częściej
@asereheahaehe: dziwne, ludzie którzy potrafią coś wartościowego zrobić na polskim yt nie podzielają wizji świata przegrywów z wykopa. Ciekawe dlaczego kreatywni ludzie nie mają takich poglądów( ͡°͜ʖ͡°)
@ebismolarek: ogólnie tak, bo on jedzie po każdych skrajnościach od lewa do prawa. Pomijam content jaki robi, bo tutaj nie mam zastrzeżeń. Ale ogólnie Kierownik się mocno zlewaczał. A wcześniej byli zwykłymi demoliberałami.
#heheszki #humorobrazkowy #gonciarz #paciorek #zdupy #masochista #gargamel #dem3000 #cuckold #przegryw
Komentarz usunięty przez autora
@MienciuskiPajonk: poczytaj jego Twittera to zrozumiesz jak jest #!$%@?.
Zupełnie inne osoby w śmiesznych filmikach i na Twitterze
@Nieprzyjazny_Ziemniak: normalne oznaczające czołganie się przed kobietami i "walka" z nieroenoeciami, których nie ma?
Dziś wywozili mi śmieci, kurde, nie widziałem kobiety śmieciarza, za to wiem, że przejdzie na emeryturę szybciej niż ja i statystycznie będzie dłużej żyć.
Szkoda z wami gadać.
Komentarz usunięty przez moderatora
W przepełnionych więzieniach gdzie już teraz nie ma miejsca na kryminalistów?
Czy może upchniesz tysiące osób w tych kilku wolnych miejscach w nielicznych szpitalach psychiatrycznych?
Są tak samo niebezpieczni jak każdy mężczyzna. Sam popęd do kogoś u normalnego człowieka nie prowadzi do gwałtu . Nieważne czy jesteś hetero, gejem, czy miałeś więcej pecha i urodziłeś się pedofilem lub zoofilem. Większość nie posuwa się do takiej zbrodni. Nie częściej
Ciekawe dlaczego kreatywni ludzie nie mają takich poglądów( ͡° ͜ʖ ͡°)