Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 6
@asereheahaehe: xDDD piecze dupa, że coraz więcej ludzi ma normalne poglądy na tematy feministyczne?

@Nieprzyjazny_Ziemniak: normalne oznaczające czołganie się przed kobietami i "walka" z nieroenoeciami, których nie ma?
Dziś wywozili mi śmieci, kurde, nie widziałem kobiety śmieciarza, za to wiem, że przejdzie na emeryturę szybciej niż ja i statystycznie będzie dłużej żyć.

Szkoda z wami gadać.
@Gambolpuddy: atakowanie kogoś za niezależne od niego cechy a nie za zachowanie to dla was chleb powszedni jak widać. Pedofil nie ma wpływu na to jaki się urodził. Większość z nich nigdy nie gwałci dzieci więc za co chcesz ich karać? Za to, że każdego dnia są sfrustrowani, nie mogą zaspokoić popędu i założyć normalnej rodziny? Jeszcze za mało im życie dokopało?
@Gambolpuddy: gdzie izolowani?
W przepełnionych więzieniach gdzie już teraz nie ma miejsca na kryminalistów?

Czy może upchniesz tysiące osób w tych kilku wolnych miejscach w nielicznych szpitalach psychiatrycznych?

Są tak samo niebezpieczni jak każdy mężczyzna. Sam popęd do kogoś u normalnego człowieka nie prowadzi do gwałtu . Nieważne czy jesteś hetero, gejem, czy miałeś więcej pecha i urodziłeś się pedofilem lub zoofilem. Większość nie posuwa się do takiej zbrodni. Nie częściej
@ebismolarek: ogólnie tak, bo on jedzie po każdych skrajnościach od lewa do prawa. Pomijam content jaki robi, bo tutaj nie mam zastrzeżeń. Ale ogólnie Kierownik się mocno zlewaczał. A wcześniej byli zwykłymi demoliberałami.