Wpis z mikrobloga

@Dewasta: Nie można zmienić zdania w tym kraju? Nie pomyślałeś, że rzuciła tak bo bała się hejtu? Ja też wiele razy mowie, że rzucam wszystko i wypierydalam w Bieszczady a dalej kurvva tu siedzę :p
  • Odpowiedz
@Opportunist: Zawsze można wszystko zwalić na Karola no bo JEGO SŁOWA sprowadziły na nią niewyobrażalny hejt i zachowanie samej Igi nie miało tu nic do rzeczy. Po raz kolejny wychodzi z niej hipokryzja i rozbieżność między słowami a czynami a z tego będę się nabijać i to ostro. ;)
  • Odpowiedz
@wyrywkowa: w ogóle jeśli było się w programie to trzeba jeździć z nimi na jakieś spotkania? Pewnie Karol ma swoje życie i ma wywalone na jakiś obcych ludzi ( WTF?co z tego że byli w takim samym programie?)to wzięli Ige dla ocieplenia wizerunku
  • Odpowiedz
@Kalafior_Krzys_2: Nie trzeba, ale jak widać można. Jeśli ja brałabym w tym programie udział to chętnie spotkałabym się z innymi uczestnikami, by skonfrontować to, jakie oni mieli odczucia i doświadczenia. Jeśli jednak w moim małżeństwie byłyby cyrki, to nie pojechałabym na takowe spotkanie wiedząc, że mój partner z programu się na nim pojawi. To chyba oczywiste.
  • Odpowiedz