Aktywne Wpisy

Castellano +177
dzisiaj jedna nauczycielka z języka sprawdzała w pokoju nauczycielskim wypracowania czy opowiadania do pytania co robiliście w ferie/jak spędziliście ferie. gdy zaczęła opowiadać, a reszta nauczycielek zaczęła się śmiać, to dosłownie dostałem raka, bo to takie zabawne, że jedno dziecko opisało po prostu swój dzień, że o tej godzinie wstało, zrobiło śniadanie itd. Zabawne dla nich było, że nigdzie ich nie spędził, na żadnych nartach/wycieczce, tylko po prostu w domu. niektóre nauczycielki
Kakoq +4

#tyleprzegrac #gorzkiezale
Miałem dziś robić strony internetowe (wrzucić na serwer, skonfigurować itd). Kupiłem domeny i konta hostingowe... I nie mogę nic robić, bo muszę czekać na rozpropagowanie domen :(
A terminy gonią...
Próbowałem z dodanie IP DNS-ów do pliku hosts - nie pomaga. Jakiś inny sposób?
@mk321: to znaczy, że robisz to źle, bo to ZAWSZE musi działac.
Masz rację, robiłem to źle.
Złe adresy IP wpisałem... Zamiast IP serwerów, to ja IP DNS-ów wpisałem xD
Dzięki :D
Po drugie: Oczywiście, że jako jednostka nie jesteś ważny, ale jednak chyba wolisz sam decydować co, komu i kiedy pokazujesz.
Ciekawe czy wiesz o tym, że na podstawie tego co robisz w sieci tworzy się tzw. profil behawioralny, który pokazuje co lubisz, co kupujesz, co Cię interesuje. Można to wykorzystać np. w reklamie skierowanej bezpośrednio w Ciebie zwiększając szansę na
@prezes_n: sugerowanie, że i tak nie wie x)