Wpis z mikrobloga

@majkkali: Nie, twój tekst wyrwany z kontekstu odnosi się do ronda na którym jest znak przy wjeździe nakazujący ustąpić pierwszeństwa, nie rób z ludzi debili, wyjaśniłem cię jednym screenem
  • Odpowiedz
@Plp_: Tez jak się o tym dowiedziałem to mi zrylo banie, myślałem ze instruktor nas troluje, ale faktycznie tak jest. Może w Polsce nie ma wielu takich rond, ale we Włoszech w małych miasteczkach jest takich pełno
  • Odpowiedz
@majkkali: Są takie ronda w Polsce, chociażby we Wrocławiu jak ci wyżej napisali, albo może w ogóle noe być oznakowane, w strefie zamieszkani
  • Odpowiedz
@heidd: Nieważne. Rondo to rondo i pierwszeństwo ZAWSZE ma pojazd znajdujący się na rondzie, a nie oczekujący na włączenie się do ruchu na rondzie. Poczytaj sobie przepisy. Kończę tę dyskusję.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 18
Tutaj jest tylko BAC. Pojazd szynowy z prawej później biały I na końcu ten na rondzie. Brak znaku A7 powoduje jazdę jak na skrzyżowaniu rownozednym. Koniec. Jeśli ktoś myśli inaczej niech doczyta pord i nawet się nie wypowiada wczesniej. Widzę że panuje zasada ale moja droga jest szersza więc mam pierwszeństwo... Ja #!$%@?
  • Odpowiedz