Aktywne Wpisy

WielkiNos +350
Wiecie dlaczego palacze nie zabierają ze sobą petów jak nie ma śmietnika tylko zostawiają na ziemi?
Bo pety śmierdzą.
#palaczetopodludzie #bekazpodludzi #patologiazmiasta #tatry #obrzydliwe
Bo pety śmierdzą.
#palaczetopodludzie #bekazpodludzi #patologiazmiasta #tatry #obrzydliwe
źródło: temp_file1336047258492191736
Pobierz
rales +208
tag do obserwowania --> #sredniasondazysejm
LIPIEC 2024
1. Koalicja Obywatelska - 32,1% - 167 mandatów (⬇ 0,3%)
2. Prawo i Sprawiedliwość - 29,1% - 164 mandaty (⬇ 2%)
LIPIEC 2024
1. Koalicja Obywatelska - 32,1% - 167 mandatów (⬇ 0,3%)
2. Prawo i Sprawiedliwość - 29,1% - 164 mandaty (⬇ 2%)
źródło: canvas
Pobierz

mircy dostałem ofertę na internet do domu 5G, ale z limitem 500GB na miesiąc. Macie jakieś pojęcie czy to wystarczająco? Na necie czytałem, że godzina grania na multi to około 50MB czyli całkiem niedużo, ale czy to nie są jakieś liczby z dupy? A co przy przesiadywaniu na diskordzie/tsie, oglądaniu sobie filmików, netflixach i tak dalej? Wiadomo, że ściąganie gierek trzeba sobie zaplanować miesiąc do przodu. W jakiś sposób mogę sprawdzić sobie swój pobór danych? Oferta jest z playa i jestem mocno zainteresowany bo to 600 Mbps bo od orange od trzech lat czekam na światłowód i się męczę z 10 Mbps xd
@rdsx: Jeśli masz internet mobilny to często możesz to zobaczyć w billingu - na stronie (po zalogowaniu się na swój numer) albo w aplikacji operatora.
Komentarz usunięty przez autora
Zobacz sobie ile teraz zużywasz to będziesz wiedział. Jak masz jakiegoś gamepassa i pobierzesz kilka gier po 100gb to zbraknie. Mi by wystarczyło samemu 400gb. Jak w kilka osób to mogłoby być gorzej.