Wpis z mikrobloga

XD

https://natemat.pl/356295,kuriozalna-odpowiedz-bosaka-na-pytanie-czy-zaszczepil-sie-na-covid-19

Krzysztof Bosak podczas poniedziałkowej rozmowy z Radiem ZET nie chciał udzielić odpowiedzi na pytanie, czy zaszczepił się już przeciwko COVID-19. Lider Konfederacji uważa, że "to sprawa między pacjentem a lekarzem".

Bosak jest zdania, że "sprawy związane ze zdrowiem i leczeniem to sprawy pomiędzy pacjentem i lekarzem, a nie do dyskutowania w mediach, szczególnie, jeśli jest się politykiem".

– Nie chcę komentować indywidualnych praktyk medycznych. Tym bardziej, że powstał zły zwyczaj, by brać osoby popularne jako doradców w sprawach medycznych. Ja nie będę tego komentował, bo to nie jest zakres mojej pracy – mówił Krzysztof Bosak.

#bekazprawakow #bekazpodludzi #neuropa #heheszki #bekazkatoli
ziumbalapl - XD 

https://natemat.pl/356295,kuriozalna-odpowiedz-bosaka-na-pytanie-...
  • 52
@dawejtutaj: No właśnie - więc po co kręcił, zamiast po prostu powiedzieć w kilku słowach? Ja Ci powiem czemu - żeby nie stracić w oczach szurów, którzy na niego głosują. Tę samą taktykę stosuje Mentzen, tylko lepiej - zacznie owijać w bawełnę, żeby tylko nie powiedzieć czegoś wprost, bo wtedy jego fani nie będą mogli piszczeć, że lewactwo źle interpretuje ( ͡° ͜ʖ ͡°)
czego ty się tutaj doszukujesz

@dawejtutaj: Przecież odpowiedziałem czego, to stara strategia intelektualnych kafelkow podłogowych z Konfederacji.

powtarzam - nawet gdyby powiedział że się nie zaszczepił (a by to zrobił), kto by mu to udowodnił?

Był nagrywany, a oznaki klamania często są widoczne po gestach, czy mimice - pewnie dlatego. Pokazuje się to mimowolnie. Gdyby powiedział, że nie, to nie byłoby o czym mówić, a tak jest, bo Krzysiu się miota.
@ziumbalapl: >Był nagrywany, a oznaki klamania często są widoczne po gestach, czy mimice - pewnie dlatego.

xD od razu było widać, że jesteś rekinem socjologii

Twoje wypowiedzi to emocjonalna sraczka - zarzucasz to, co jest dla Ciebie i Twoich poglądów słuszne