Aktywne Wpisy
KingaM +12
Teraz na pewno zniszczę #kapitalizm, wczoraj przed zamknięciem marketu oświęciłam wszystkie lampki i wsadziłam do testu najwięcej pobierające światła żarówki i mam prawie pewność że będą się świecić przez całą niedzielę i w poniedziałek rano pójdę i jestem prawie pewna że nikt tego nie wyłączy. Ceny na klientów na pewno nie przerzuca bo wojna marketów jest za ostra i byłoby to s---------o, pewnie zakażą pracownikom czajnika, trochę mam moralniaka
Soothsayer +16
ludzie skąd w was tyle agresji i pogardy do drugiego człowieka
wyrzuty
@Jestembogaty: chamski jesteś
@maz00rskie_mleko: co za bzdury xDDDD
Oni serio mogą tego nie wiedzieć. Moja mama często gada, że "jak to tak mogą nie wierzyć w Boga, po prostu im się nie chce chodzić do kościoła i tyle".
I prawda jest taka, że młodzi niewierzący zamiast kategorycznie powiedzieć "nie wierzę w Boga i nie będę chodził do kościoła ani brał ślubu kościelnego" to mówią o tym, że w kościele to
@mazi87: mamo, tato, potrzebuję 100k zł na slub kościelny i wesele. Kiedy mogę wpaść do Was po pieniądze?
Finalnie wszyscy było zadowoleni z wesela, nawet najwięksi krytycy. A czy coś między sobą mówili? Na pewno.
Co do apostazji, chodzi mi ona po głowie już od jakiegoś czasu i chyba stanowi dla mnie takie potwierdzenie faktycznego stanu moich przekonań religijnych. Chyba jest to dla mnie ważne, żeby w jakiś sposób zaznaczyć swój sprzeciw wobec tego, że zapisano mnie
Druga sprawa to - rodzicOM
To jak 34-latek musisz już wiedzieć, że ludziom nie dogodzisz. I to Ty masz się dobrze czuć. I niech Cię ręką boska ( ( ͡° ͜ʖ ͡°)) broni przed kościelnym jeśli tego nie czujesz.
Wsio.
do wyboru będa mogli przyjść, albo nie przyjść ;) a na pytanie "czemu nie kościelny?" odpowiadasz "bo tak zdecydowaliśmy". eot.