@3032: no sorry ale ten post przypomina żale nastoletniego kuca, wielkiego antykościelnego freethinkera, ktoremu mama kazała iść na komunię bo ciocia Władzia się obrazi xD
@stary_pijany: w życiu nie byłem zmuszany do kościoła, właściwie do niczego nie byłem ( ͡º͜ʖ͡º) pewnie duży czynnik ma tu fakt żem uparty jak osioł, i jak powiem nie to nie, nie ważne konsekwencje, więc sobie darowali
@Acri może jestem niewyspany, ale w poście napisałeś to tak, jakby napisał 5 latek xD szamany są, szaman być, dziecku wafla w buzię. Ewentualnie "szaman" od "szamania", jedzenia
Ty i reszta katodzbanów. Przecież OP nawet słowem się nie zająknął gdzie czeka w dekle przechrzczone XD
Rozumiem że niedziela i za dużo wody święconej i wina mszalnego poszło w ruch. Se nawet już ponarzekać nie można? Olaboga kapłana obrazajo. Pięknie się zesraliście XDD
Po co się godziłem na ten wyjazd? (⇀‸↼‶)
Dobrze ze ściągnąłem Lucyfera i mam słuchawki
#ehhhhhhhhhhhhh #gorzkiezale
Co?
Komentarz usunięty przez moderatora
Ty i reszta katodzbanów. Przecież OP nawet słowem się nie zająknął gdzie czeka w dekle przechrzczone XD
Rozumiem że niedziela i za dużo wody święconej i wina mszalnego poszło w ruch. Se nawet już ponarzekać nie można? Olaboga kapłana obrazajo. Pięknie się zesraliście XDD