Wpis z mikrobloga

Porównanie Mentzena do Kapeli ( ͡° ͜ʖ ͡°) brawo. #bekazlewactwa

@mango: To wy próbujecie łzy ocierać jakimiś stękami UGA BUGA LEWACTWO ZMASAKROWANE, PATRZCIE CO KAPELA POWIEDZIAŁ XD Ja o Kapeli pierwszy raz w życiu słyszałem na tym HP, taki to jest popularny i poważany w lewicowym środowisku właśnie. A Mentzen to wiceprzewodniczący Konfederacji xD Mało tego - to ponoć "ludzki głos w Konfederacji", pierwszy wśród merytorycznych xD
  • Odpowiedz
@Khaine a co w sumie mentzen powiedział nie tak?

@hadrian3: W sumie nic, stwierdził tylko że konfa to ulep nikomu niepotrzebnych przygłupów którzy celują w jeszcze większych idiotów niż pis czyli nawet pato i mohery na konfe nie napluje tylko kuce i przegrywy
  • Odpowiedz
@suqmadiq2ama @TenTypZez no właśnie, imo plus minus spójnie mówił. Prawda że wyszło, że ich partia to zlep ludzi z własnym zdaniem bez spójnego spojrzenia na świat, ale mentzen ma pewnie to w dupie bo kasę robi na czymś innym. Może po prostu lubi popularność, a ona do tego przekłada się na kasę i tyle mu wystarczy. Czy to oznacza że jest przyglupem? Nie powiedziałbym. Czy to oznacza że wyborcy konfy są ślepi?
  • Odpowiedz
@Khaine: Jan Kapela to jedna z najbardziej rozpoznawalnych postaci ze środowiska Krytyki Politycznej.
No i znacznie dłużej jest obecny w przestrzeni publicznej w porównaniu od Mentzena. Sam Kapelę kojarzę od jakiś 10 lat, a nie jestem jakimś bardzo uważnym obserwatorem polskiego życia publicznego. Jeżeli wcześniej o Kapeli nie słyszałeś, to o tobie to nie najlepiej świadczy.
  • Odpowiedz
Jeżeli wcześniej o Kapeli nie słyszałeś, to o tobie to nie najlepiej świadczy.

@WroTaMar: Nie interesuję się środowiskiem Krytyki Politycznej. Przeczytałem tam parę artykułów i stwierdziłem, że nie mam ochoty na więcej tęczowo-socjalistycznych pierdów. Z fantasy wolę Tolkiena.
  • Odpowiedz