Wpis z mikrobloga

@SVETER: Do tego jakie zabawne jest to jak tu na tagu przygłupy bobolaki się tasują jak menel nagra takie brednie. Tym razem przez Olgierdano obejrzałem kawał jego gniota z komentarzem i zaskakuje mnie nawet nie to jakie brednie wymyśla przygłupi menel ale że przygłupy bobolacy są tak głupi, że im te jego brednie wystarczają i uważają, że zmyślając, bredząc w ten sposób on się jakoś broni. On się kompromituje z
  • Odpowiedz
@adik75: To muszą byc trolle, a jak jednak nie no to smutne. No dobra, lubi sie kogos mozna byc stronniczym, ale sa jakies granice do ciula. Od razu mi sie kojarza ci popieprzeni ludzie co bronia ksieży pedofilow na których sa twarde dowody, bo to dobrzy kaplani i malo tego dojezdzaja rodziny pokrzywdzonych dzieciakow. Wiem, ze porównanie grube, ale tak sie wlasnie zachowuja ci fanatycy.
  • Odpowiedz
@adik75: Przyznam że od jakiegoś czasu mało śledzę co tutaj wypisują, chociaż patrząc to jest to samo co parę miesięcy temu xd Dla mnie to trole które starają się być wiarygodne dla mas, no i robią to chyba też na złość dla Szanownego Pana Sławomira N. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz