Aktywne Wpisy

pumpspray +520
Zdjęcia, które moja głowa traktuje jako błąd w symulacji
#matrix
#matrix
źródło: temp_file682579874090896828
Pobierz
bury256 +199
Na komisach same igły :)
#motoryzacja
#motoryzacja
źródło: temp_file570651546936781814
Pobierz

Komuchem nie jestem bo podatków zapłaciłem pewnie więcej niż 99 procent ludzi i chociaż mnie to boli to to rozumiem, ale piłkarz zarabiający 100 baniek to jest faktycznie upadek naszych czasów.
#stanowski #kanalsportowy #hejtpark
Komentarz usunięty przez autora
@mackbig: ale chciałeś żeby Ci przedstawił nowy system podatkowy? xD W całej wypowiedzi chodziło o to że jeżeli ktoś zarobił 100 baniek to nie jest mu to potrzebne i większość z tej kasy powinna pójść na coś innego i ja się z tym zgadzam.
@lov3Tbon3: no tam niestety Jasio bił się na podium o drugie miejsce z dzwoniącymi. ;/
Jasio pokazał mi, że powtarzanie frazesów (raporty o gwałtach) i hipokryzja (chatka 30m2, laseczka zbierająca na nowy komp) to jest to, co trafia do młodych. I nie byłoby w tym nic złego, gdyby nie kupowało tego pokolenie
@lov3Tbon3: To, że o czymkolwiek z tego co powiedział nie słyszałeś raczej dobrze o tobie nie świadczy i zgaduję, że drugie dno niektórych tekstów też jest ci obce.
@lov3Tbon3: masz racje, ja chce zyc w kraju ludzi wolnych, pracujacych. Nie potrzebuje tworczosci Jasia Kapeli bo te wiersze w ogole do mnie nie trafiaja, nie jestem znawca ale porownujac do wierszy, ktore przerabialismy na polskim w liceum to jest przepasc. Jasiu jest idealnym lewicowym aktywista porywajacy rzesze dzieci
źródło: comment_1622195136hoLMTmsXmMrkNzpeshOBGr.jpg
Pobierz