Wpis z mikrobloga

Mireczki czy polecacie jakieś sklepy z koszulkami czy patrzeć na allegro, albo nie patrzeć bo tam same podróbki?
#nba
  • 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@ogon111: potwierdzam ze sklepem najka, ale szczerze mówiąc trochę się zmieszało pojęcie oryginału z podróbą, niby istnieje, ale to nie do końca tak działa jak się kojarzy. Na allegro ściągają od kitajców przez ali, więc możesz zrobić to samo płacąc mniej jeśli weźmiesz więcej. Te koszulki "oryginalne" są produkowane przez te same rączki, tylko metki szyją inne, a przynajmniej w większości przypadków. Mam koszulki z różnych źródeł w tym kilka
  • Odpowiedz
@kosmiczny_wojownik: ja z zasady nie kupuje na Ali bo szlag mnie trafia jak mam czekać po dwa miesiące na przesyłkę. Ostatnio się skusiłem i coś kupiłem z wysyłką niby z Czech a i tak Chiniole wysłali to od siebie i już czekam z miesiąc czasu, także za koszulkami też popatrzę z sklepu nike
  • Odpowiedz
@kosmiczny_wojownik: Jeden przypadek trafiłem gdzie po jednym praniu koszulka się do niczego nie nadaje. No ale to jeden przypadek na kilkanaście. Jedną koszulkę kupiłem na allegro za 60 zł XD po 30 praniach wygląda tak samo. Więc można trafić w jedną i drugą stronę ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz