Aktywne Wpisy
demakijaz +15
Denerwuje mnie już randkowanie moje w ostatnim roku.
Bądź mną:
Zgrabna, zaradna singielka lat 24. Od 3 lat mieszkam w Polsce ponieważ pochodzę z Ukrainy. Pracuje na własny rachunek jako instruktor tańca i sprawia mi to dużo radości, po pracy mam zainteresowania swoje które bardzo lubię. Staram się o siebie dbać, ładnie się ubrać oczywiście robię to wszytko za swoje pieniądze. Jak już byłam na randkach z tindera to zawsze proponowałam płacenie
Bądź mną:
Zgrabna, zaradna singielka lat 24. Od 3 lat mieszkam w Polsce ponieważ pochodzę z Ukrainy. Pracuje na własny rachunek jako instruktor tańca i sprawia mi to dużo radości, po pracy mam zainteresowania swoje które bardzo lubię. Staram się o siebie dbać, ładnie się ubrać oczywiście robię to wszytko za swoje pieniądze. Jak już byłam na randkach z tindera to zawsze proponowałam płacenie
D00msday +36
Czy jesteście gotowi umierać za p0lki i ewenementy u władzy takie jak 'ministra równości', Kotula? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#polska #ukraina #rosja #wojna #bekazpodludzi
#polska #ukraina #rosja #wojna #bekazpodludzi
Po wczorajszej orce Mentzena chciałbym jeszcze raz dodać swój stary wpis o jego POTĘŻNYM DOKTORACIE. Wrzucam z anonimowych bo po pierwsze nie mam już konta, po drugie zaczęli mi potem grozić na priv
Nigdy nie zrozumiem brędzlowania się Doktorem Mentzenem jako geniuszem ekonomicznym. Doktorat zrobił na UMK w Toruniu, którego ekonomia według rankingu Perspektywy 2019 jest 18 na 29 uczelni w Polsce, więc zapewne poziom musi być tam dosyć niski.
Jego dorobek naukowy również jest bardzo biedny. Na researchgate ma wpisane tylko 4 publikacje, z czego dwie różnią się głównie językiem. Jego wszystkie artykuły zostały opublikowane w tym samym miejscu, Acta Universitatis Nicolai Copernici, Ekonomia ( link 1, link 2 link 3 link 4 ). Same czasopismo jest bardzo mało prestiżowe, aktualnie nie jest nawet uwzględniane przez ministerstwo. Wcześniej za publikację w tym czasopiśmie dostawało się bardzo mało punktów.
Ilość cytowań jego prac jest również wyjątkowo biedna. Jego doktorat był cytowany tylko 3 razy. Do pozostałych publikacji nie udało mi się znaleźć ANI JEDNEGO CYTOWANIA.
Nie chcę tutaj podważać wiedzy ekonomicznej czy zdolności praktycznych Doktora Mentzena, jednak jego osiągnięcia naukowe mówiąc delikatnie nie zwalają z nóg. Dlatego też uważam, że ślepa wiara w jego genialny plan załatania dziury budżetowej powstałej przez likwidację niektórych podatków to zwykły wolnorynkowy populizm.
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #60ae146131a2c7000b20c93d
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: karmelkowa
Roczny koszt utrzymania Anonimowych Mirko Wyznań wynosi 235zł. Wesprzyj projekt #polityka
Afera jakby w trzeciej lidze hokeya, ktoś komuś z liścia strzelił ( ͡° ͜ʖ ͡°)
To tak jakby powiedzieć że Sasin się nie nadaje do polityki bo ukończył Wydział Historyczny Uniwersytetu Warszawskiego xDDD, są inne powody dla których się nie nadaje ale nie chyba fakt ukończenia danego wydziału
no a tusk ukończył uniwersytet gdański, uważacie że jest słabym politykiem?
Z doktoratami to nie jest tak jak ze zwykłymi studiami, chodzi o przeprowadzenie pewnego samodzielnego toku badawczego, zanalizowanie pewnej dziedziny, usystematyzowanie wiedzy. To, że robił to na drugorzędnej uczelni nie ma znaczenia, bo recenzentów bierze się najczęściej i ta spoza uczelni, a i sami promotorzy potrafią pracować
@Aik32fr45yd: Dokładnie, ten konkretny wydział wypuszcza zwykle dobrych absolwentów i wśród nich jest już dwóch prezydentów państw :0
Czyli innymi słowy - czepianie się tego doktoratu zakrawa na śmieszność.
Komentarz usunięty przez autora
To jedyny człowiek w tej formacji który ma jakiekolwiek wykształcenie ekonomiczne, więc "legitymizuje" te ich bzdurne pomysły gospodarcze.
Zaakceptował: LeVentLeCri