Aktywne Wpisy
inga +16
Od wielu lat mam swoją pasję, która jest dla mnie sposobem na codzienny relaks i oderwaniem się od technologii. Średnio wydaję na nią ok 800 zł miesięcznie - czasem więcej, jeśli trafi się coś wyjątkowego.
Mój mąż uważa, że to zbyt duża kwota i ostatnio zaczął to mocno krytykować. Doszło do tego, że zaczęłam się ukrywać ze swoimi zakupami, co zupełnie mi nie odpowiada.
Usiadłam jednak i przemyślałam sprawę. Nie palę, nie
Mój mąż uważa, że to zbyt duża kwota i ostatnio zaczął to mocno krytykować. Doszło do tego, że zaczęłam się ukrywać ze swoimi zakupami, co zupełnie mi nie odpowiada.
Usiadłam jednak i przemyślałam sprawę. Nie palę, nie
mpetrumnigrum +91
#motocykle #simsony #simson #heheszki #simsonemdojugoslawi
Nie było mnie wczoraj gdyż wjechaliśmy do Bośni i Hercegowiny i zależało mi 100zł w 3h korzystania z google map.
W Bośni jest taniej niż w Chorwacji za benzynę płaciliśmy około 2,4 ich waluty a w Chorwacji 1,60 euro.
Jedzenie dla 2 osób zwykły obiad w przydrożnej restauracji w Chorwacji 160zł bez zupy w Bośni 120zł z
Nie było mnie wczoraj gdyż wjechaliśmy do Bośni i Hercegowiny i zależało mi 100zł w 3h korzystania z google map.
W Bośni jest taniej niż w Chorwacji za benzynę płaciliśmy około 2,4 ich waluty a w Chorwacji 1,60 euro.
Jedzenie dla 2 osób zwykły obiad w przydrożnej restauracji w Chorwacji 160zł bez zupy w Bośni 120zł z
źródło: temp_file7642746167471361099
Pobierz

ta sama osoba, w takim samym outficie, we wrześniu 2020
Zastanawiam się czemu tak się ubiera. Może po prostu do górnej części nie pasuje, żaden stanik i ma na to w------e.
Może jest to też celowy zabieg na przyciągniecie większej ilości oczu i obiektywów
#bialorus #stanowski
źródło: comment_16219761152Bi88Ra4hIXlOSkZBQ3oMv.jpg
Pobierz@Opipramoli_dihydrochloridum: Albo to jest motywowane ideowo. Tzn. już od ładnych paru dekad istnieje w ruchu feministycznym trend do nienoszenia stanika, a ostatnio staje coraz popularniejszy
https://en.wikipedia.org/wiki/Bralessness
http://codziennikfeministyczny.pl/nosic-czy-nie-nosic-oto-jest-pytanie/
Nie wiem o co chodzi z "aferą". Nie śledziłem.
Jak byłem w Mińsku w trakcie ostatnich wyborów to miałem wrażenie, że dla sporej części dziewczyn na protestach to był sposób na strzelenie fajnych fotek na Insta.
Dla mnie to było dość żenujące.
Ona swym krzykiem zdobyła tyle uwagi o której wiele fundacji może pomarzyć.