Aktywne Wpisy
Panas +129
Taka ciekawostka, wewnętrzny głos który słyszymy w głowie posiada tylko 30-50% ludzi. Nie piszę o żadnej chorobie psychicznej, a o narratorze np. wstaję rano "burwa ale mi się nie chce". Słyszę ten głos teraz gdy robię ten wpis i pewnie ty go czytając.
50-70% ludzi to NPC
50-70% ludzi to NPC
rozowyslonikx +10
No nie ogarniam jednej rzeczy. Lecę sobie np. Ta-152. Od dupy strony i lekko z góry nadlatuje odrzutowiec. Jak nie skręcę, to prawie zawsze mnie #!$%@? trafi. Wiem, że jak sam atakuję w He-162 to mi się strasznie często ludzie spod lufy wymykają. Faktem jest, że MG151 jak na bron na odrzutowcu, to straszne gówno, ale powiedzcie proszę, jaki unik najlepiej w takim wypadku działa.
Myślałem, że sam to ogarnę, no ale ni #!$%@?. Mam ostatnimi czasy wysokie WR, więc coś chyba robię dobrze, ale tego jednego elementu nie ogarniam, może dlatego, że to zwykle mój samolot nurkuje z góry. Innymi słowy - znam większość sztuczek. Ale najpierw muszę nie zostać zestrzelony w żenujący sposób w bardziej zwrotnym samolocie.
To nie jest tak, że ja nie umiem odwracać sytuacji i odstrzeliwywać ludziom tyłków, serio. To nie jest tak, że nie wiem,