Aktywne Wpisy
glassmice +428
Udało się!:d Pan nieuk zbanowany❤️
#paliwodahejtclub
#paliwodahejtclub
Dlaczego niebiescy nie zabierają swoich różowych na różne fajne aktywności ze swoimi kumplami?
Albo robią to sami albo z kumplami.
Jazda nocą po lesie 100km/h? To z kolegami. Z różową będzie wolniej, bezpieczniej (a więc nudniej).
Grill
Albo robią to sami albo z kumplami.
Jazda nocą po lesie 100km/h? To z kolegami. Z różową będzie wolniej, bezpieczniej (a więc nudniej).
Grill
11695 klocków, dostępny już w czerwcu.
#lego
@damw: Fajna koncepcja, ale trzeba lubić pixelart. Ta mapa chyba ma wydawać jakieś dzwięki, bo na pudełku jest napisane "Soundtrack in English".
Ale tak to też nie ogarniam tych artów. Ludzie lubiący sztukę raczej nie powieszą lego na ścianie. Nie wiem ile jest fanów lego zafascynowanych taką sztuką skłonnych eksponować to
@Iperyt: W instrukcji masz QRcode. Skanujesz, zakładasz słuchawki i słuchasz podkładu układając zestaw.
@rasmor: > Skanujesz, zakładasz słuchawki i słuchasz podkładu układając zestaw.
@Polanin: A to chuje
@Iperyt: Panie, toć to full immersion experience for the expert adults builders.
Komentarz usunięty przez autora
Dla mnie to nawet fajny odmóżdżacz. Może to coś jak układanie puzzli, dla jednego strata czasu, dla drugiego... coś, nie wiem co :D W każdym razie można sobie wziąć taki jeden kwadracik i powpinać jakieś kolory. Może być uspokajające, może pozwolić się skoncentrować. Mam jeden na próbę i nawet mi się podobało. Tylko ciut takie drogawe jednak i sam nie wiem czy skompletuję trzy. A ten