Wpis z mikrobloga

@Iperyt: nie ogarniam tej całej serii z mozaikami (Art) i teraz to. Te zestawy to tylko i wyłącznie dawcy groszków (round plate 1x1) xD
  • Odpowiedz
Te zestawy to tylko i wyłącznie dawcy groszków (round plate 1x1) xD

@damw: Fajna koncepcja, ale trzeba lubić pixelart. Ta mapa chyba ma wydawać jakieś dzwięki, bo na pudełku jest napisane "Soundtrack in English".
  • Odpowiedz
@damw: ten zestaw bym kupił jakby można było na białe nałożyć jeszcze kolory i byłaby polityczna mapa państw. Mógłbym zaznaczać w fajny sposób swoje podróże.

Ale tak to też nie ogarniam tych artów. Ludzie lubiący sztukę raczej nie powieszą lego na ścianie. Nie wiem ile jest fanów lego zafascynowanych taką sztuką skłonnych eksponować to
  • Odpowiedz
bo na pudełku jest napisane "Soundtrack in English".

@Iperyt: W instrukcji masz QRcode. Skanujesz, zakładasz słuchawki i słuchasz podkładu układając zestaw.
  • Odpowiedz
tylko tak jak w zestawie z Beatlesami będzie dołączona ścieżka dźwiękowa na smartfony

@rasmor: > Skanujesz, zakładasz słuchawki i słuchasz podkładu układając zestaw.

@Polanin: A to chuje
  • Odpowiedz
@damw: @wiecznylowcaumyslow:
Dla mnie to nawet fajny odmóżdżacz. Może to coś jak układanie puzzli, dla jednego strata czasu, dla drugiego... coś, nie wiem co :D W każdym razie można sobie wziąć taki jeden kwadracik i powpinać jakieś kolory. Może być uspokajające, może pozwolić się skoncentrować. Mam jeden na próbę i nawet mi się podobało. Tylko ciut takie drogawe jednak i sam nie wiem czy skompletuję trzy. A ten
  • Odpowiedz
@damw: W przeliczeniu pewnie tak. Ale 1000 złotych, tak ogólnie, to sporo. Łatwiej kupić 3 obrazki w jakimś przedziale czasu. To też mogli rozbić na Afrykę, Europę, Azję. Znaczy pomijam, że Arts też jest drogie. Przynajmniej w moim odczuciu.
  • Odpowiedz
@E-Seven: katalogowa ile jest? 250 euro? Czyli pewnie koło 1150-1200 będzie kosztować. Set bez licencji, więc pewnie z 30-35% przeceny dostanie. Za 750 się pewnie kupi.
  • Odpowiedz