Wpis z mikrobloga

via Aplikacja_do_tworzenia_SDK
  • 45
#contentnadzis #codziennaafrica #totoafrica #dziendobry

Africa specjalnie dla was. Już 07:02:01, Sobota, 22 maja 2021. Imieniny: Heleny, Wiesławy, Ryty. Słońce wstało dziś o 04:31. Świecić będzie 16 godzin i 24 minuty, w zenicie znajdzie się o 12:43 po czym zacznie opadać aż schowa się za horyzontem o 20:55. Ciemna noc zapadnie o 23:00, ale gwiazd można wypatrywać od 21:44.
micke - #contentnadzis #codziennaafrica #totoafrica #dziendobry

Africa specjalnie dl...
  • 41
  • Odpowiedz

Dzień dobry!
Żuławy wczoraj powitały mnie powalonymi drzewami i deszczem, dzisiaj optymizmem napawa słoneczko. Pogoda ICM pokazuje jakiś deszczyk ale to po południu, być może przejdzie bokiem. Więc o ile nigdzie nie będziemy jechać, to koszenie trawy murowane (σ ͜ʖσ)
Wieczorem zjadłbym kiszkę ziemniaczaną upieczoną na grillu i jakiegoś steka.
Obudził mnie pęcherz i chęć uwolnienia Barabasza, więc od razu witam się z Wami
wynalazekone - ! spoiler @micke @Pjotsze @Sikorka2017 @Wejszlo @Dziesion @buczubuczu ...
  • Odpowiedz

Dzień dobry!
Żuławy wczoraj powitały mnie powalonymi drzewami i deszczem, dzisiaj optymizmem napawa słoneczko. Pogoda ICM pokazuje jakiś deszczyk ale to po południu, być może przejdzie bokiem. Więc o ile nigdzie nie będziemy jechać, to koszenie trawy murowane (σ ͜ʖσ)
Wieczorem zjadłbym kiszkę ziemniaczaną upieczoną na grillu i jakiegoś steka.
Obudził mnie pęcherz i chęć uwolnienia Barabasza, więc od razu witam się z Wami
wynalazekone - ! spoiler @micke @Pjotsze @Sikorka2017 @Wejszlo @Dziesion @buczubuczu ...
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 12
@micke: @TomTailor100 @Sikorka2017: @Wejszlo: @wynalazek_one @Dioddy @Pjotsze @Dziesion: @wyinwidualizowany @unizony_czlonek @MalaGlupiaMiejscowosc01 @bolorollo: : @AllGoesWrong: @slabehaslo: @shitty_support: @petla_sprzezenia: @omi-omi: @mobutu2: @Dddkop: @algus: @Hansim33: @nie_mowie_po_kociemu: @Glupiii: @piupiulaserem: @Mosiondz: @lenythenub:
@Jurgen_Van_Beethoven:

Hejo. Wczoraj nawet nie czytałem dokładnie opowieści, ale Biaukov uznał, że dobra, widziane, fajrant, pora na serwerownie.
Plany ambitne - tu jakieś przedłużone weekendy,
  • Odpowiedz
@micke: @TomTailor100 @Sikorka2017: @Wejszlo: @wynalazek_one @Dioddy @Pjotsze @Dziesion: @buczubuczu @wyinwidualizowany @unizony_czlonek @MalaGlupiaMiejscowosc01 @bolorollo: : @AllGoesWrong: @slabehaslo: @shitty_support: @petla_sprzezenia: @omi-omi: @mobutu2: @Dddkop: @algus: @Hansim33: @nie_mowie_po_kociemu: @Glupiii: @piupiulaserem: @Mosiondz: @lenythenub: Dzień dobry wszystkim, zaraz śniadanko, krótkie zwiedzanie miasteczka i jedziemy dalej w trasę. Miłego dnia! ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@micke @AllGoesWrong @bolorollo @buczubuczu @Dddkop @Dziesion @Jurgen_Van_Beethoven @MalaGlupiaMiejscowosc01 @nie_mowie_po_kociemu @Sikorka2017 @Syskiev @Wejszlo @omi-omi @Pjotsze @TomTailor100 @algus @wyinwidualizowany @petla_sprzezenia @Dddkop @wynalazek_one @shitty_support @slabehaslo @Dioddy @lenythenub @Mosiondz

no dzien dobry ja wczoraj gralem wygralismy 5:1 i poszedlem spac po 1 i stalem dzisiej po 8 ale widze ze was juz tu pelno od rana a ja na wesele dzisiej ide ehhh nie chce mi sie troche ale kolezanke ze sobq biore to moze troche
  • Odpowiedz
@micke @AllGoesWrong @bolorollo @buczubuczu @Dddkop @Dziesion @Jurgen_Van_Beethoven @MalaGlupiaMiejscowosc01 @nie_mowie_po_kociemu @Sikorka2017 @Syskiev @Wejszlo @omi-omi @Pjotsze @TomTailor100 @algus @wyinwidualizowany @petla_sprzezenia @Dddkop @wynalazek_one @shitty_support @slabehaslo @Dioddy

Dzień dobry dzień dobry!

Ja już po śniadanku - jak tylko otworzyłem oczy to naszła mnie ochota na swieżą bagietkę z Szynką Premium od Krakusa, no i tak też poczyniłem ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Teraz usiadłem troszkę, pije Rockstara na otrzeźwienie umysłu, rozwiążę jeszcze parę
l.....b - @micke @AllGoesWrong @bolorollo @buczubuczu @Dddkop @Dziesion @JurgenVanBee...

źródło: comment_1621669776Cuqti3ZtFHPSzwQTB3vP21.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 10
@algus @AllGoesWrong @bolorollo @buczubuczu @Dddkop @Dziesion @Jurgen_Van_Beethoven @MalaGlupiaMiejscowosc01 @Pjotsze @Sikorka2017 @Wejszlo  @wynalazek_one @mobutu2 @shitty_support @bolorollo @petla_sprzezenia @unizony_czlonek @slabehaslo @Hansim33 @wyinwidualizowany @nie_mowie_po_kociemu @piupiulaserem @Mosiondz @lenythenub
@omi-omi:

No i po robocie na polu, bo już pada XD
Ale udało się złoma z ogródka sprzedać, więc jakiś plusik jest. Teraz na zakupy, teściu kupi olej do maszyn (na smarowanie okien i prowadnic do uchyłu) i cokolwiek popchniemy do przodu. Bo pogoda daje w dupsko
  • Odpowiedz
Dziękuję wszystkim mirkom i mirabelkom za kciuki i dobre słowa!

WYNIK POZYTYWNY ! ( )

72/74 punkty - gdzieś się dupnalem na jednym pytaniu

Jeszcze raz dziekuje bardzo za wsparcie! Jestescie najlepsi! Ciesze sie jak durny. Ale mialem stresa mocnego.

Cos czuje ze dzisiaj się sponiewieram:p

Pozdrawiam Was mocno i zycze wspanialej soboty raz jeszcze!
l.....b - Dziękuję wszystkim mirkom i mirabelkom za kciuki i dobre słowa!

WYNIK POZY...

źródło: comment_1621677373IzjKqqeg09rj6dhOwHQ382.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz