Wpis z mikrobloga

Dzisiejsze wydanie jest wzorcowym przykładem reżimowego przekazu. Kilka miesięcy grzania Rafaua i #eurowizja, cudowny Rafau, cudowna piosenka, cudowna choreografia. Tym czasem, jak to z reszta było do przewidzenia, Rafau odniósł sromotna porażkę. Dlaczego widz wiadomości o tym się już nie dowiedział? Bo porażki reżimowych rządów w przekazach reżimowych nie mogą być uwzględniane :) za to porażki innych państw, przeciwników reżimu, eksponowane są na pierwszym miejscu. Jakich smutnych czasów doczekaliśmy...
#tvpis
  • 13
@dobedealsu: po porażce Magdaleny Tul za czasów rządów PO nasza telewizja wycofała się z Eurowizji na 2 lata Podejrzewam ,że teraz zrobią to samo. Widać ,że się nieźle wkurzyli. Dziwi mnie jednak jakim cudem oni mogli wierzyć ,że on awansuje ? Piosenka bardzo przeciętna , a w dodatku występ na żywo to najgorszy nasz występ w historii naszych występów. Jakim cudem miał awansować ? No chyba ,że liczyli ze sama polonia
@dobedealsu mnie #!$%@? jak zaawansowana jest ta propaganda, że dotyczy nawet takich w nieistotnych spraw jak konkurs piosenki. Ile osób musi być w to zaangażowanych. Śliny by mi nie starczyło

@Nie_wiem_nic: Trochę Cię rozczaruję, bo ta propaganda to nie jest nowy wymysł Kurskiego. To jest kropka w kropkę stara dobra ruska szkoła propagandy. Po prostu działa