Aktywne Wpisy

ZenujacaDoomerka +83
Komary to są takie debile. Po co on podchodzi mi do ucha skoro wie że zginie przez to śmiercią tragiczną? Lata ewolucji a one dalej bez mózgu

cpt_foley +89
W jaką korposektę się #!$%@?łem to ja nawet nie xD
Nie poszedłem w czwartek i piątek do pracy że względu na ból pleców, przyniosłem zwolnienie, dostałem zastrzyk itp.
Mój dobry ziomek podsłyszal na kawie że moje kierownictwo na kawce na mnie wsiadło, że jak tak można, że są przecież żądaniówki, oni chodzą do pracy mimo bólów, że on to nie był na zwolnieniu od 22 lat.
Przed chwilą wprost powiedziałem temu ostatniemu
Nie poszedłem w czwartek i piątek do pracy że względu na ból pleców, przyniosłem zwolnienie, dostałem zastrzyk itp.
Mój dobry ziomek podsłyszal na kawie że moje kierownictwo na kawce na mnie wsiadło, że jak tak można, że są przecież żądaniówki, oni chodzą do pracy mimo bólów, że on to nie był na zwolnieniu od 22 lat.
Przed chwilą wprost powiedziałem temu ostatniemu

![[Debata] Konfederatka zadaje totalnie szurskie pytanie](https://wykop.pl/cdn/c3397993/e82ed10f50f9b2a75c7451dd8cd3bb6f282857c92b41eeec93e5eeade62335fc,q70.png)
#izrael
Żydzi najlepiej powinni rytualnie pod ścianą płaczu zabijać jednego ze swoich za każdego zabitego Araba. Wtedy proprocje byłby zachowane i wychodki mogłyby spać spokojnie XD
nikt nie ma problemu z tym że Izrael zabija, problemem jest to że przez ich nieprzemyślane pochopne działania życie tracą zwykli cywile,gdyby niezalezne media podawały że w paletynie śmierć ponieśli ludzie z Hamasu to nie było by żadnego problemu.
Ale prawda jest taka że w ostatnich 3 dniach z powodu nalotów Izraela śmierć poniosło 65 dzieci oraz 50 starców. Naloty na szpitale i szkoły też nie mają nic wspólnego w
Izrael minimalizuje swoje straty robiąc naloty. Jakby Hamas nie strzelał to by nie było nalotów. Nie wiem czemu Izrael miałby dbać bardziej o Palestyńskich cywiliów, niż o swoich żołnierzy.
Komory też popierasz? Czy lepiej jednak z pistoletu w tył głowy?
Nalot jest po to, żeby się odpierodlili i nie strzelali. To nie jest atak.
W jednym ze szpitali pracownicy położyli ja dach duży znak czerwonego półksiężyca oczywiście szpital został zrownanyt z ziemią, jaki cel ? Tego nikt nie wie
Bo ludzie w imię, których jestem atakowany mnie nie obchodzą. Tylko moi ludzie mnie obchodzą.
Jeżeli na szpitalu jest wyrzutnia rakiet, która ma potencjał do zabicia np. 20 ludzi mojego narodu, a w szpitalu jest 200 ludzi wrogiego narodu to nie mam nic przeciwko, żeby zbombardować ten szpital.
Bo życie 20 ludzi mojego narodu ma, dla mnie większe znaczenie, niż życie 200 ludzi wrogiego narodu.
Tak to widzę.
Ale zobacz w takim razie możemy przyjąć że w każdym domu ktoś ma pistolet, karabin nie zawsze przeznaczony do zabijania Izraelczyków, więc idąc twoimi tokiem rozumowania powinniśmy zabić wszystkich tych którzy mają w swoich domach pistolety, karabiny itp.
Możemy zniszczyć wszystkie szpitale w gazie i usprawiedliwić to tym że w piwnicy w szpitalu a jest na biurku obok szafy przy ścianie ukryty karabin... No chłopie takim rozumowaniem możemy zrzucić bombę