Wpis z mikrobloga

@powsinogaszszlaja: Jak mogę postawić krechę, jak chłop poleciał do sądu? Jak już się mleko rozlało, to trzeba je posprzątać i niech sąd to dokończy. Niestety umorzenie lub przegrana będzie kolejną frustracją dla Stivo, ale sam tak wybrał, a nawet brnie w to dalej zamiast się opamiętać i straszy na priv innych wykopków pozwami jak widzisz, a to chyba nie jest najlepsza droga, ale jak pisałem, jego wybór.
  • Odpowiedz
@powsinogaszszlaja: I na czym te mediacje miałyby polegać? Przecież go nie będę przepraszał, bo uważam że nie mam za co. Poza tym mi serio nie zależy żeby on ten wniosek wycofał, nigdzie go o to nie prosiłem, ani prosił nie będę. :)
  • Odpowiedz
Nie wiadomo co takiemu przyjdzie do głowy

@johnkashtan: wiadomo. Ostatnio rzekomo za dane wykopka dawał nagrodę 10 000 cebulionów na forum warezowym, powtarzam WAREZOWYM. Ograżał się, że kolesia znajdzie i przyjedzie a potem było "he, he, na wódeczkie przyjadę, co ty myślałeś, że chcę się bić?"
Teraz już składał "oświadczenie" że przyspieszy prace nad projektem ustawy o wolności słowa (?) i że kręci film dokumentalny.
W poniedziałek się okaże, że
  • Odpowiedz