Ale ta mycha jest zajebista. Do pracy z programami graficznymi jeszcze nigdy nie miałem niczego lepszego w ręku (ʘ‿ʘ)
Olbrzymia (jak moja łapa), ciężka, precyzyjna. A ta boczna rolka to prawdziwy majstersztyk. Idealny opór i precyzja, w dodatku wykonana z prawdziwego aluminium.
Jedyne czego mi brakuje, to większych i bardziej klikanych przycisków bocznych (jak w moim domowym G402).
@DobrzeNaoliwioneLozysko: Jednak G502 jest lepsza jeżeli chodzi o makra, ostatnio ogarnąłem jak podhaczyć klawisze G do AutoHotKey i wierz mi, możliwości są nieskończone. ( ͡°͜ʖ͡°)
Prawdziwe wrocławianki z krwi i kości już spakowały walizy i spier.doliły do Karpacza bo tam nie ma problemu z dostępnością sojowego latte i nie śmierdzi. Z żadnego innego miasta nie ma tylu memów co ze stolicy dolnego śląska.
Ale ta mycha jest zajebista. Do pracy z programami graficznymi jeszcze nigdy nie miałem niczego lepszego w ręku (ʘ‿ʘ)
Olbrzymia (jak moja łapa), ciężka, precyzyjna. A ta boczna rolka to prawdziwy majstersztyk. Idealny opór i precyzja, w dodatku wykonana z prawdziwego aluminium.
Jedyne czego mi brakuje, to większych i bardziej klikanych przycisków bocznych (jak w moim domowym G402).
#komputery #pcmasterrace #pracbaza