Aktywne Wpisy
HNDelectric_pl +300
Poprzednie #rozdajo cieszyło się dużym zainteresowaniem. Lecimy jeszcze raz. ;) Pomka REEG już dotarła do @Roofy
Obecnie pompka to produkt tygodnia i jest na dobrej promce za 199 zł. -> Reeg Air Pump PRO
REEG Air Pump PRO - jest to obecnie najlepsza pompka tego typu. Pompuje 2 razy szybciej i ma 2 razy większą baterię od innych pompek tego typu np. #xiaomi. Pompką można pompować: #rower 30x #samochody 3-5x #
Obecnie pompka to produkt tygodnia i jest na dobrej promce za 199 zł. -> Reeg Air Pump PRO
REEG Air Pump PRO - jest to obecnie najlepsza pompka tego typu. Pompuje 2 razy szybciej i ma 2 razy większą baterię od innych pompek tego typu np. #xiaomi. Pompką można pompować: #rower 30x #samochody 3-5x #
nanushki +386
Cześć Miraski i Mirabelki, zwłaszcza fani tagu #maklowicz.
Wraz z Panem Robertem i jego wesołą rodzinką zaprojektowaliśmy dwie pary fajnych skarpetek, które myślę, że spodobają się fanom Wielkiego Mistrza. ( ͡º ͜ʖ͡º)
Z tej okazji mam dla was małe #rozdajo jednej pary tych fajnych skarpetek, które widać na pic rel. Warunkiem jest plusik i najlepiej komentarz pod postem. Mogą być sugestie, memy, kadry z filmów #
Wraz z Panem Robertem i jego wesołą rodzinką zaprojektowaliśmy dwie pary fajnych skarpetek, które myślę, że spodobają się fanom Wielkiego Mistrza. ( ͡º ͜ʖ͡º)
Z tej okazji mam dla was małe #rozdajo jednej pary tych fajnych skarpetek, które widać na pic rel. Warunkiem jest plusik i najlepiej komentarz pod postem. Mogą być sugestie, memy, kadry z filmów #
Dzień dobry. 07:02:03, Czwartek, 20 maja 2021. Imieniny: Bazylego, Bernardyna, Aleksandra. Słońce wstało dziś o 04:34. Będzie oświecało nas 16 godzin i 18 minut, w zenicie znajdzie się o 12:43 po czym zacznie opadać aż schowa się za horyzontem o 20:52. Ciemna noc zapadnie o 22:53, ale gwiazd można wypatrywać od 21:40.
Dzień dobry!
Ale fajnie, już czwartek i to już prawie koniec maja. Echh.
Dobra, dosyć tych sentymentów. Miłego dnia życzę. Bawcie się dobrze. Hej!
Miłego dnia i smacznej kawusi (。◕‿‿◕。)
@micke @algus @AllGoesWrong @bolorollo @buczubuczu @Dddkop @Dziesion @Jurgen_Van_Beethoven @MalaGlupiaMiejscowosc01 @Pjotsze @Sikorka2017 @Wejszlo @wynalazek_one @mobutu2 @shitty_support @bolorollo @petla_sprzezenia @unizony_czlonek @slabehaslo @Hansim33 @wyinwidualizowany @nie_mowie_po_kociemu @piupiulaserem @Mosiondz @lenythenub
Znowu muszę wyjść z domu i załatwiać sprawy na mieście. Meh, świat nie da mi pospać.
no dzien dobry ja stalem plebanie oglqdam umylem sie i siedze sobie i pogram sobie w war tude albo arme no i wode pije no i milego dnia dla was i tak dalej dobra narazie
Alergia weszła motzno (╥﹏╥)
Idę na zakupy z Dziąślakiem, a potem wysłać paczkę dla mamy i taty.
Trzymajcie się dzisiaj! (。◕‿‿◕。)
@Jurgen_Van_Beethoven:
Szalom. Robota już zakończona, siedzimy w lesie przy stoliku i sobie rozmawiamy XD
Takie godziny mogą być. Jeszcze jutro klepnąć i łikendzik. Natomiast
@micke: @Algus @TomTailor100 @Sikorka2017: @Wejszlo: @wynalazek_one @Pjotsze @Dziesion: @buczubuczu @wyinwidualizowany @unizony_czlonek @MalaGlupiaMiejscowosc01 @bolorollo: @AllGoesWrong: @slabehaslo: @shitty_support: @Jurgen_Van_Beethoven: @petla_sprzezenia: @omi-omi: @mobutu2: