Wpis z mikrobloga

najbardziej mnie r---------a analiza techniczna krypto na youtube, jak można to w ogóle analizować?
to jakbyś chciał analizować układ chmur na niebie
xD

#bitcoin #kryptowaluty
  • 28
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

najbardziej mnie r---------a analiza techniczna krypto na youtube, jak można to w ogóle analizować?

to jakbyś chciał analizować układ chmur na niebie

xD

@getin: Też się zastanawiam skąd się biorą debile i to nie tylko na krypto co studiują te wykresiki historii cen i myślą że dzięki temu coś przewidzą xD
  • Odpowiedz
to ze ty tego nie rozumiesz to twoj problem i twoje ograniczenia umyslowe

@Rafalek-Pedalek: widziałem twoje posty gdzie n----------z dużymi, więc umysłowo chyba jednak wygrywam xD
  • Odpowiedz
Bo z AT to jest tak że im więcej ludzi w nią wierzy tym bardziej się ona sprawdza bo ludzie zaczynają reagować razem na te same schematy :) taki samonapędzający się mechanizm.
  • Odpowiedz
  • 1
akurat jest sporo ludzi którzy dzięki AT zarabiają spory hajs tylko trzeba to ogarniać na dobrym poziomie co nie jest takie łatwe
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@getin: Widac ze nie masz pojecia na temat analizy technicznej. Okej, duzo jest ludzi którzy zobaczą formację zielonego orła i już prognozują wzrosty, albo przerysowują milion razy linie trendu, ale nie o to tu chodzi. W AT chodzi głównie o psychologie tłumu i rozpoznanie nastrojów inwestorów. Umiejętnie dysponując wskaźnikami i śmiesznymi kreskami można mniej więcej przewidzieć kiedy zmieni sie trend i czy będzie to lekka korekta czy bessa. Ale analiza
  • Odpowiedz