Wpis z mikrobloga

Mirki b-----------e Palestyńczyków, a szczególnie cywili to napewno tragedia i nie powinna się wydarzyć.
Video rodziny, której dom jest ostrzeliwany a oni w panice uciekają i krzyczą allahu akbar dość mocno mnie poruszył.
Jednak czy żal nie jest trochę, a nawet sporo mniejszy, jak sobie przypomnimy, że ich ziomki z tym samym okrzykiem na ustach podrzynali gardła "niewiernym", czy grali w carmagedon na festynach bożonarodzeniowych?
Czy świadomość, że jakbyś stanął oko w oko z którymś z nich i powiedział, że jesteś chrześcijaninem sprawiłoby, że odciął by Ci głowę?
No nie wiem, takie luźne przemyślenia.

#polityka #palestyna #izrael
  • 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@lukasz728: Ten okrzyk znaczy tyle co "k---a" czy "fuck" więc sranie się, że z tym okrzykiem jedni mordują, a drudzy uciekają to jak p---------e się do angola, że jedni mówią "fuck you", a inni "oh fuck" zależnie od sytuacji.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@lukasz728: to ze jesteś bialym europejczykiem oznacza że jesteś Brejvikiem i przy byle okazji wystrzelałbyś kolorowych? Takie uogolnienia to głupota. Nie każdy arab to morderca.
  • Odpowiedz
Ten okrzyk znaczy tyle co "k---a" czy "fuck"

@ozomidaf: nie wydaje mi się, za to napewno używa się go jako okrzyk wojenny

to ze jesteś bialym europejczykiem oznacza że jesteś Brejvikiem i przy byle okazji wystrzelałbyś kolorowych?

@ogladacz: stwierdzenie z d--y, wiem tylko jedno, nawet jeśli ci ludzie nie są mordercami to zapytaj ich czy popierają wprowadzenie prawa szariatu w europie i czy popierają jihad. Oboje wiemy jakie
  • Odpowiedz
@lukasz728:

nie wydaje mi się, za to napewno używa się go jako okrzyk wojenny

To, że ci się nie wydaje c--j kogo obchodzi, jeżeli faktów nie chcesz przyjąć do wiadomości to po prostu jesteś
  • Odpowiedz
@ozomidaf: żebyś był odrobinę bystrzejszy to byś ogarnął, że nie sam okrzyk ma tutaj największe znaczenie, ale fakt, że większość tych ludzi u-----a by Ci łeb jakbyś powiedział, że jesteś chrześcijaninem
i nie ma znaczenia, co przy tym by krzyczeli

z jednej strony prześladują chrześcijan a za chwilę jak w------l od żymian dostają to krzyczą hełp!
dać jednym i drugim b--ń i niech się n----------ą do ostatniego
  • Odpowiedz