Aktywne Wpisy

Gmeras +356
Witajcie, moi mili,
Byłem jak co dzień u mojej Różowej. Rozmawiałem z lekarzem – na posterunku był lekarz dyżurujący, a nie prowadzący, więc te informacje biorę bardzo na chłodno. Lekarz poinformował mnie, że dziś chcieli trochę zejść z leków i częściowo ją wybudzili. Podczas tego wybudzenia podobno zgięła nogi w kolanach oraz złapała kontakt wzrokowy. Następnie ponownie wprowadzili ją w całkowitą śpiączkę farmakologiczną.
Jutro ma być dopiero neurolog
Miała
Byłem jak co dzień u mojej Różowej. Rozmawiałem z lekarzem – na posterunku był lekarz dyżurujący, a nie prowadzący, więc te informacje biorę bardzo na chłodno. Lekarz poinformował mnie, że dziś chcieli trochę zejść z leków i częściowo ją wybudzili. Podczas tego wybudzenia podobno zgięła nogi w kolanach oraz złapała kontakt wzrokowy. Następnie ponownie wprowadzili ją w całkowitą śpiączkę farmakologiczną.
Jutro ma być dopiero neurolog
Miała
Technick20 +70

Video rodziny, której dom jest ostrzeliwany a oni w panice uciekają i krzyczą allahu akbar dość mocno mnie poruszył.
Jednak czy żal nie jest trochę, a nawet sporo mniejszy, jak sobie przypomnimy, że ich ziomki z tym samym okrzykiem na ustach podrzynali gardła "niewiernym", czy grali w carmagedon na festynach bożonarodzeniowych?
Czy świadomość, że jakbyś stanął oko w oko z którymś z nich i powiedział, że jesteś chrześcijaninem sprawiłoby, że odciął by Ci głowę?
No nie wiem, takie luźne przemyślenia.
#polityka #palestyna #izrael
@ozomidaf: nie wydaje mi się, za to napewno używa się go jako okrzyk wojenny
@ogladacz: stwierdzenie z d--y, wiem tylko jedno, nawet jeśli ci ludzie nie są mordercami to zapytaj ich czy popierają wprowadzenie prawa szariatu w europie i czy popierają jihad. Oboje wiemy jakie
To, że ci się nie wydaje c--j kogo obchodzi, jeżeli faktów nie chcesz przyjąć do wiadomości to po prostu jesteś
i nie ma znaczenia, co przy tym by krzyczeli
z jednej strony prześladują chrześcijan a za chwilę jak w------l od żymian dostają to krzyczą hełp!
dać jednym i drugim b--ń i niech się n----------ą do ostatniego