@skalar_neonka mam na szybie slad po kamyczku, wczesniej nikt na to nie zwracal uwagi, ale przeglady robilam w innym wojewodztwie ¯_(ツ)_/¯ reszta byla robiona (zawieszenie) takze luzik.
@MrPickles oby, auto przechodzilo na luzie przeglady w Nl z taka szyba, ale w Polszy balam sie trosze, w miescie rodzinnym zero problemow, ale nie wiem jak na Śląsku :)
@Snusmumriken_: ach, Holandia z szybami rządzi się swoimi prawami (✌゚∀゚)☞ więc faktycznie lepiej podjedź tam gdzie napisał @GrabkaMan i zapytaj czy z czymś takim przyjedzie
@Snusmumriken_ jak będzie Ci bliżej zrobić go gdzieś w okolicy Tychów albo będziesz chciała po pracy się przejechać na około to daj znać, podam Ci miejsce gdzie bez problemu przejdzie ( ͡º͜ʖ͡º)
@Snusmumriken_: ja tylko napisze że nie polecam stacji na ul. Dobrego urobku w Kato. Dramat jednym słowem. Wszystko co ci znajdą, "musisz" robić u ich mechaników, ceny wywindowane, bardzo drobiazgowi, czepiają się.
@Snusmumriken_: na stacji diagnostycznej Poczty Polskiej na Rolnej w Katowicach pracuje chłop który jest na wpół ślepy wiec nie zauważy ( ͡°( ͡°͜ʖ( ͡°͜ʖ͡°)ʖ͡°) ͡°)
https://goo.gl/maps/8XGaWctCqS98yZYM8
Gość zweryfikował mi auto i jak było coś nie tak to od razu też powiedział co to jest i jak bardzo pilne to jest.
@Snusmumriken_: dobra odwołuje bo w CARGO bardzo patrzą na wszystko