Aktywne Wpisy

#budowadomu #remontujzwykopem #panidomu #zlotaraczka da się te kostki zamontować w takim WC? Jak nie to co kupić?
źródło: temp_file3021219596979468369
Pobierz
kiszony_Pomidor +81
Na dziś koniec. Kabanosy 1:1 wieprzowina i wołowina xD
Czosnek, jeszcze raz czosnek, pieprz zielony młotkowany, trochę majeranku i kop z mieszanki superhotów.
Wędzone olchą z dodatkiem śliwy.
Jeszcze
Czosnek, jeszcze raz czosnek, pieprz zielony młotkowany, trochę majeranku i kop z mieszanki superhotów.
Wędzone olchą z dodatkiem śliwy.
Jeszcze
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz

mam sobie router na kartę sim. nie jest on mobilny ale będę go przenosił czasami. ma on opcje podłączenia do vpn ale jedyne co widzę to wybór między PPTP albo L2TP. W domu mam na #raspberrypi postawiony openvpn do którego się łączę np telefonem, tam też jest postawiony pihole spięty z vpn.
Czy jest opcja połączenia się tym modemem do mojego domowego vpn tak żeby wszystko co jest podłączone do modemu lte miało dostęp do mojej sieci i urządzeń w niej i też w drugą stronę żebym mógł się połączyć z mojego domowego PC z "rzeczami" które będą podpięte do tego modemu lte?
czy w tym wypadku powinienem mieć drugie raspberry przy modemie lte z openvpn i miedzy tymi ovpn postawić tunel?
@daczka92: poszukaj, może ktoś przeportował. Np jakieś xiaomi czy inne to chyba większość ogarnia openwrt
znalazlem ze mozna tez na raspberry postawic ten PPTP VPN który nie jest zalecany bo nie jest całkowicie bezpieczny :/
@Kryspin013: to huawei 4g router 3 prime nic google mi nie wypluwa