Aktywne Wpisy

Batonoski +74
#przegryw miałem tego nie robić, żeby nie czuć paraliżującego cringe'u ale w końcu jestem masochistą i atencjuszem, a to zobowiązuje
#pokazmorde
#pokazmorde
źródło: temp_file5539583139071464794
Pobierz
wygryw50k +432
#kanalzero #stanowski
czekajcie, czy ja rozumiem, że wykopki, którzy na początku łyknęli baita (w tym ja), są porównywani do emerytów łapiących się na memy z pisowskim johnny sinsem, bo stanowski nagrał na siebie materiał z dialogiem, który faktycznie miał miejsce i nie był żadnym AI? wytłumaczy mi ktoś tę żelazną logikę triumfatorów?
o dziennikarzach nie mówię, bo to inna kwestia
czekajcie, czy ja rozumiem, że wykopki, którzy na początku łyknęli baita (w tym ja), są porównywani do emerytów łapiących się na memy z pisowskim johnny sinsem, bo stanowski nagrał na siebie materiał z dialogiem, który faktycznie miał miejsce i nie był żadnym AI? wytłumaczy mi ktoś tę żelazną logikę triumfatorów?
o dziennikarzach nie mówię, bo to inna kwestia

Dzisiaj nie mam bardzo poważnych objawów mojej fizycznej choroby ale niestety straciłem bardzo dużo- zaczynając od super pracy w której dobrze zarabiałem do pięknego kraju z którego musiałem wrócić do Polski.
Na drugiej wizycie Pani psychiatra nie chciała mnie wypuścić do domu a na następny dzień dzwoniła czy żyję xD Teraz po lekach Sertagen oraz Trittico (akurat te drugie biorę teraz tylko kiedy mam kryzys) mogę w końcu wstać z łóżka w wolnym czasie, myśli samobójcze na razie odeszły.
Na prawdę jeżeli ktoś czuję że go przypiera do ściany zasuwać do dobrego lekarza. Zdaję sobie sprawę że teraz muszę maksymalnie wykorzystać ten czas na ułożenie sobie życia. Ja mam bardzo fajną Panią doktor, miała dobre opinie w internecie które potwierdziły się na wizycie. Bardzo empatyczna i ciepła osoba, mogę polecić na pw jeżeli ktoś mieszka w okolicach Trójmiasta.
Witam na tagu #depresja
#ssri #psychologia #antydepresanty #psychiatria
@Turkotka: co miałeś na myśli?