Aktywne Wpisy

panthererose +15
Dzisiaj byłam pierwszy dzień w nowej pracy, oczywiście dzień zapoznawczy nie tylko z obowiązkami, ale również z współpracownikami. Wdałam się w rozmowę z dziewczyną starszą ode mnie o 2 lata na temat związków i ogólnie relacji. Powiedziała mi, że zerwali z chłopakiem w kwietniu po 5 latach związku i wspólnego mieszkania u niego. Chciałam wyjść na empatyczną, dlatego zapytałam się jak daje sobie radę i czy jakoś udało jej się zapomnieć. Dziewczyna

Pink_Floyd +1
#alkohol #alkoholizm #zdrowie #kiciochpyta
Może głupie pytanie, ale jaki sens ma nocny zakaz sprzedaży alkoholu np. po 22?
Kto ma się #!$%@?ć do 22 już się #!$%@?, jeżeli zrobi to porządnie to trzyma go dobre kilka godzin, więc nocne hałasy, oszczane bramy kamienic i inne tego typu "atrakcje" i tak i tak będą.
Nie ma chyba ludzi, którzy o 22:15 wpadają na pomysł "idźmy,
Może głupie pytanie, ale jaki sens ma nocny zakaz sprzedaży alkoholu np. po 22?
Kto ma się #!$%@?ć do 22 już się #!$%@?, jeżeli zrobi to porządnie to trzyma go dobre kilka godzin, więc nocne hałasy, oszczane bramy kamienic i inne tego typu "atrakcje" i tak i tak będą.
Nie ma chyba ludzi, którzy o 22:15 wpadają na pomysł "idźmy,

Ostatnio jak robiłem w Tychach obok salonu Suzuki to mi gość palnikiem grzał końcówki drążków (╯°□°)╯︵ ┻━┻
#mechanikasamochodowa #slask #tychy #katowice #mikolow
Złego słowa nie powiem
@rezerwowy: w sensie że ty i ten twój znajmy?
xD
Nie zawsze dwa młotki działają i do tego często trzeba ściągać koła (pytanie czy takie walenie po drążkach też się nie odbije w przyszłości na przekładni). Grzanie to dość popularna metoda więc nie widzi mnie to że gość tak zrobił. Zdażyło mi się nawet raz w życiu ciąć końcówki bo tak się zaspawaly.
Powiedz to klientowi to jutro pojedzie gdzieś gdzie mu zrobią geometrie bez wymiany a ciebie uzna za naciągacza.
@fatoom87: Co za #!$%@?, końcówki się ze starości zapiekają? Wystarczy że matoł ustawiając dociśnie kontry za mocno i przy kolejnej geometrii będą zapieczone.
Całe zawieszenie sobie wymień przed ustawieniem geometrii.
Jeszcze kolejny spec