@KOlesPL: Siema. Polecam Aclari w Altusie. Zachęcam Cię żebyś się tam wybrał, bo na ich stronie jest nieco ciężej się połapać. Poza tym obsługa jest super, przyszedłem tam zielony, a wyszedłem świadomy tego co kupiłem ;)
@KOlesPL: Szczepanek Mikołów Stawowa 5 tam kupowałem swojej żonie pierścionek zaręczynowy. Mega kobitki tym zawiadują :D Nie wiem czy tak jest wszędzie ale u nich masz 1 zmianę rozmiaru gratis.
@KOlesPL z sieciowek jak najdalej. Osobie prywatnej musisz zaufać. Ja na wykopie zamowilem juz 2 rzeczy nie jubilerskie ale nie zawiodlem sie do tej pory.
@KOlesPL: Tak, odwiedziłem Yes i Apart. Stosunek ceny do parametrów był mniej korzystny. Sieciówki oferują często rabaty na zakupy np. obrączek, ale Aclari też dołączyło mi do pierścionka bon na -20% na zakup obrączek, domyślam się że to jest już pewien standard ;)
Dodam, że jedna korekta była w cenie. W przypadku chyba Yes również tak było, ale był limit +/- 2 rozmiary.
W skrócie: nie obawiaj się mniejszych jubilerów. Iść
#katowice #slask #zloto #pytanie #slub #zareczyny
A co myślicie o #dbijou ??
Osobie prywatnej musisz zaufać. Ja na wykopie zamowilem juz 2 rzeczy nie jubilerskie ale nie zawiodlem sie do tej pory.
Dodam, że jedna korekta była w cenie. W przypadku chyba Yes również tak było, ale był limit +/- 2 rozmiary.
W skrócie: nie obawiaj się mniejszych jubilerów. Iść