Aktywne Wpisy
#praca #kiciochpyta
Widział ktoś lub spotkał się z czymś takim?
To jest jakiś scam czy rzeczywiscie ludzie tak robią?
Moja dziewczyna chciała się zatrudnić.
Widział ktoś lub spotkał się z czymś takim?
To jest jakiś scam czy rzeczywiscie ludzie tak robią?
Moja dziewczyna chciała się zatrudnić.

FedoraTyrone +77
Jako nastolatek wmawiałem sobie że mam jeszcze czas. Jako student (20+) wmawiałem sobie że jeszcze mam czas. Dopiero teraz (30+) już nie wmawiam sobie że mam czas, bo już tego czasu nie ma. Samotność tak nie bolała gdy miałem mniej niż 30 lat. Od kilku lat już nie jestem siebie w stanie dalej oszukiwać i ostatnie lata to tylko cierpienie. (╥﹏╥)
#przegryw #przegrywpo30tce
#przegryw #przegrywpo30tce

To tak, ja bym postawił na kartongips a łączenia jako tako na #!$%@?. Okna, drzwi, dachówka to z odzysku.
A więc 50k materiały i drugie tyle robocizna, matematykę zostawiam tobie.
#nowylad #patodeweloperka #kapitanbomba
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez autora
@GwaltowneWypaczenieCzasoprzestrzeni: Fakturki bez pokrycia będą drukowane, że hej
Komentarz usunięty przez moderatora
@janrouter: o co z tym chodzi?
@janrouter: Już teraz można zbudować bez pozwolenia, wolnostojące jednorodzinne budynki mieszkalne - o dowolnej powierzchni, których obszar oddziaływania mieści się w całości na działce lub działkach, na których zostały zaprojektowane - czyli wtedy, kiedy nie ograniczają możliwości zabudowy na działkach sąsiednich. (Art. 29 Prawa Budowlanego). Zakładam, że w #nowywal także nie będzie to zupełnie puszczone samopas, bo inaczej gość wystawi w granicy Twojej działki chałupę