Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 2
Grał ktoś tutaj w anomaly?
Spędziłem z 15h grając czystym niebem i postanowiłem własnoręcznie naprawić b--ń. Czy reputacja z daną frakcją ma wpływ na to czy dalej będa chcieć 1000 rubli za samo dotknięcie warsztatu? Bo muszę przyznać ze ta naprawa broni własnoręczna jest nieopłacalna.
#stalker
  • 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@om9k: zabij jakiegoś właściciela warsztatu. Nie wiem dokładnie z kim Czyste Niebo ma sztamę a z kim kosę ale w Darkspejsie jest mechanik Samotników z warsztatem i on raczej często ginie a na Cmentarzysku pojazdów dosyć odsłonięty warsztat mają wojskowi
  • Odpowiedz
@om9k: ano, dlatego mówię o jakichś mniej zaludnionych miejscach. Na Cmentarzu maszyn masz wojskowego mechanika (albo bandytów już nie pamiętam xd), stodoła w Darkspejsie, albo jeszcze Leśnik w Czerwonym lesie, tam nie powinni się tak bardzo ludzie spawnować
  • Odpowiedz
@om9k: możesz r------ć bandytów na kontenerach w janowie, tam masz jedną

możesz też zrobić questy na dostawę narzędzi u naprawiacza, jak oddasz wszystkie trzy zestawy dostaniesz darmowy dostęp do stolika u typka dla którego robiłeś, co jest lepsze bo zawsze masz typka pod ręką, żeby dokupić jakiś mały szajs jak ci brakuje akurat, dostajesz też chyba zniżkę na usługi

po czasie zbierze ci się trochę tych narzędzi i możesz robić
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@Czimchik: właśnie dzisiaj dostarczyłem wszystkie narzędzia nowikowowi i się dowiedziałem, niestety mam kolejny problem. Znalazłem narzędzia zaawansowane i precyzyjne żeby dać kolejnym ale teraz nie mogę znaleść podstawowych XD
  • Odpowiedz
@om9k: szukaj ( ͡° ͜ʖ ͡°)
czasami po kątach albo w rurach leżą, ja na jednym pobycie w agropromie 3 zaawansowane znalazłem ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
  • Odpowiedz