Aktywne Wpisy

Teuvo +332
dzisiaj mija 10 lat od premiery wiedźmina 3
i jak się z tym czujecie
3 wiedźmin 3 nadal najlepszy
i jak się z tym czujecie
3 wiedźmin 3 nadal najlepszy
źródło: __geralt_of_rivia_and_roach_the_witcher_and_2_more_drawn_by_akreon__c21f4ac9de47b8cae53a0008f910060d
Pobierz
Atreyu +140
Pierwszy raz od dawna wszystko idzie jak należy. Czuje taki wewnętrzny spokój.
Zawodowo super, prywatnie niczego mi nie brakuje, każda wolna chwila to zwiedzanie/podróże, projekty jakie realizuje idą super. Ruszam z budową własnego domu. Jeszcze jakiś czas temu bym nie uwierzył że wszystko będzie dobrze
#czujedobrzeczlowiek #chwalesie #niebieskiepaski
Zawodowo super, prywatnie niczego mi nie brakuje, każda wolna chwila to zwiedzanie/podróże, projekty jakie realizuje idą super. Ruszam z budową własnego domu. Jeszcze jakiś czas temu bym nie uwierzył że wszystko będzie dobrze
#czujedobrzeczlowiek #chwalesie #niebieskiepaski

Spędziłem z 15h grając czystym niebem i postanowiłem własnoręcznie naprawić b--ń. Czy reputacja z daną frakcją ma wpływ na to czy dalej będa chcieć 1000 rubli za samo dotknięcie warsztatu? Bo muszę przyznać ze ta naprawa broni własnoręczna jest nieopłacalna.
#stalker
możesz też zrobić questy na dostawę narzędzi u naprawiacza, jak oddasz wszystkie trzy zestawy dostaniesz darmowy dostęp do stolika u typka dla którego robiłeś, co jest lepsze bo zawsze masz typka pod ręką, żeby dokupić jakiś mały szajs jak ci brakuje akurat, dostajesz też chyba zniżkę na usługi
po czasie zbierze ci się trochę tych narzędzi i możesz robić
czasami po kątach albo w rurach leżą, ja na jednym pobycie w agropromie 3 zaawansowane znalazłem ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)