Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 1006
@balatka:
Ludzie: chwala się kariera, odwiedzonymi miejscami na świecie, nie wiem swoimi osiągnięciami czy innymi #!$%@?
p0lki: dałam dupy 3 razy, a w dodatku moje córki dały dupy jak miały kilkanaście lat i wpadły i teraz w wieku 36 lat jestem babcią XDDDDDDDDDDDDDDDDD
Ogólnie z porażki życiowej robią nie wiadomo jakie osiągnięcia xD
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 79
@balatka: babcią w wieku 43, prababcią w wieku 59. Widać, że wnusia podtrzymuje chwalebną tradycję rodu.

Pewnie się z niej matrony śmiały "już 15 lat masz i żadnego dziecka, chcesz starą panną zostać?
  • Odpowiedz
  • 82
@PiterCK babcia w wieku 43 to nie takie dziwne, wystarczyło, że urodziła dziecko mając 20 lat a jej dziecko mając 23, czy to tak mało?
  • Odpowiedz
@balatka: i Wy tam powyżej. Z tego co pamiętam, a było już to wrzucane wcześniej, to te babki zaczęły kręcić bekę i się licytowały do jakiś chorych ilości. Więc chill
  • Odpowiedz
@PiterCK: @sugas: W mojej rodzinnej wsi była swego czasu chyba najmłodsza babcia w Polsce, bo miała 33 lata XD Urodziła w wieku 16 lat i jej córka mając 17. To już jest patologia, ale w moim odczuciu 40 letnia babcia to nie jest nic niezwykłego
  • Odpowiedz
@balatka: @Niggalke: w sumie ja wiem, że na wykopie madki to największa zaraza, ale dlaczego niby tym się nie chwalić?
Babki przeżyły swoje, kilka porodów po drodze to na pewno nic super przyjemnego. Samo to, że wychowały tyle dzieciaków i każde z nich założyło jakąś rodzinę i (zakładam) jakoś się układa, to tez pewnego rodzaju sukces jako rodzica.
Ja rozumiem, że tutaj tylko bycie #programista15k to
  • Odpowiedz