Wpis z mikrobloga

@Fejteu: patrząc po twoim talencie to trochę strach cię spotkać na drodze, skoro się samemu bierzesz za drutowanie tak krytycznej rzeczy w samochodzie jakim są hamulce.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@znikam5: koluniu hamulców nie drutuję nowy zacisk I jazdaa bo w paskach aluminiowe utleniają się jak #!$%@?, aż uszczelnienia wypycha
@witek84: naaajak ( ͠° °) wszytko wynika z tego że żałuję na mechanika
Na lakiernika w sumie też xD
Ale czy to się opłaca malować w takim aucie
  • Odpowiedz
konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@Fejteu: zawsze wiedziałem, że passat ma to coś ( ͡° ͜ʖ ͡°) w którym rejonie Podlasia takie mekaniki? w moim pasku roboczym klocki się do zera już starły ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
  • 0
@twinzpl: jak z tyłu to uważaj na odpowietrzniki i pacz czy się po wymianie nie będą za bardzo tarcze grzać xD
Północna Lubelszczyzna
  • Odpowiedz
  • 1
@Fejteu: Heh, aż mi się przypomniało jak po wymianie klocków zapomniałem powciskać pedał hamulca. Po wymianie wsiadłem i chciałem wycofać a tu nagle się okazało, że auto nie hamuję a sciana coraz bliżej. :D
  • Odpowiedz
  • 0
@Fejteu: Niestety dla atrakcyjności tej historii to nie, ale jechałem jakies 25/30 na godzinę bo miałem kawałek do wycofania, w budynek wjechać kiepsko i powiem Ci zatrzymałem się dosyć blisko. :) właściwie to z emocji serce telepało jak nigdy
  • Odpowiedz