Wpis z mikrobloga

kurde, myślałem że to biadolenie #przegryw i innych #blackpill ale same #rozowepaski się przyznają że mają tylko jedno do zaoferowania i myślą nie wiadomo co. Szpara między nogami nie jest kartą przetargową i musicie coś więcej z siebie dawać.
Cholerne spermiarze i inne simpy #!$%@?ście rynek matrymonialny. Tak wiem niczego nie zmienię bo na moje miejsce ma 100 innych desperatów.
#badoo #tinder #podrywajzwykopem #zwiazki #tfwnogf
mati1990 - kurde, myślałem że to biadolenie #przegryw i innych #blackpill ale same #r...

źródło: comment_1620836556FyPVK8J0nVf2NnyyjsluFV.jpg

Pobierz
  • 35
  • Odpowiedz
@mati1990: Chodzi mi o generalizowanie - jakaś różowa napisze albo zrobi coś głupiego, to przegrywy od razu przenoszą to zachowanie na całą resztę kobiet. Zresztą - ocenianie ogółu kobiet na podstawie tindera xD Kiedyś to Ci nawet kibicowałam, żebyś znalazł rowerową dziewczynę, ale jak czytam ostatnio Twoje wpisy, to mi Cię nawet nie żal.

@ciapex: Ale przegryw to jest człowiek o konkretnych cechach. Choć ja ich dzielę na spoko przegrywów,
  • Odpowiedz
@choochoomotherfucker: no właśnie poznałem potencjalną taką, ale jak odmawia każdego wypadu to ile można czekać? trzy, cztery, pięć? za każdym razem nie i nie no to sory. Krótka piłka, gadu gadu 3-4 dni i jakiś wypad użyć rowerów a nie ciągle na nie.
  • Odpowiedz
@choochoomotherfucker: To żadne złe generalizowanie, kobiety podświadomie wiedzą, że ich wartość pod względem "miłosnym" jest ściśle skorelowana z ich ciałem i udzielaniem dostępności do swojej płodności innym organizmom. Zobacz wszystkie te racjonalizacje "miłości" na damskich forach, gdzie zawsze puenta kobiet do kobiet jest prosta "jest chemia albo nie albo idziesz z rozsądku". Imperatywy biologiczne są obiektywne i tylko anomalie np choroby psychiczne u kob. je wyłączają w pewnym zakresie. Potwierdzone naukowo,
  • Odpowiedz
@ciapex: niema żadnych... robię w typowym babskim środowisku, jakby nie mój upór i ciśnienie żeby potencjalna ona też jeździła to już dawno wyszedłbym z przegrywu. Nawet nieraz żałuję ale od razu sobie przypominam te zajebiste wyprawy szosowe i przechodzi jak ręką odjął
  • Odpowiedz
@mati1990: Piszesz, że kobiety same przyznają, że mają do zaoferowania tylko jedno i tylko jedzą pizzę i oglądają netfliksa, ja Ci mówię, że generalizujesz, a teraz twierdzisz, że to nie jest generalizowanie, bo mało która jeździ na rowerze xD Jak to brzmi w ogóle. Według Ciebie istnieją tylko dwie grupy kobiet: te jeżdżące na rowerach i te, których jedynymi zainteresowaniami są pizza i netflix, nie ma żadnych innych xD
  • Odpowiedz
@choochoomotherfucker: są ale są poza moim zainteresowaniem ( ͡° ʖ̯ ͡°) więc tak jakby nie istniały, a te pizza&netflix jest największą grupą która się wybija, pewnie jest sporo lubi wyprawy górskie i spędza dni w górach. Fajnie spoko ale z taką musiałbym rezygnować z roweru i łazić po górach. I tu pada wybór między spędzaniem czasu z nią a rowerem.
  • Odpowiedz