Aktywne Wpisy
Psychopathy_Red +526
Podsumowując:
- Stanowski przed wyborami chciał wyemitować na Kanale Sportowym materiał uderzający w Donalda Tuska/KO, ale pomysł ten został zablokowany przez pozostałych udziałowców,
- Stanowski odszedł z Kanału Sportowego ze względu na "spór ze współpracownikami" ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
- Stanowski założył Kanał Zero, na którym do spółki ze swoim kumplem Mazurkiem, pseudodziennikarzem znanym z bardzo wybiórczego traktowania swoich rozmówców, zwłaszcza jeżeli mają oni konotacje z partią polityczną
- Stanowski przed wyborami chciał wyemitować na Kanale Sportowym materiał uderzający w Donalda Tuska/KO, ale pomysł ten został zablokowany przez pozostałych udziałowców,
- Stanowski odszedł z Kanału Sportowego ze względu na "spór ze współpracownikami" ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
- Stanowski założył Kanał Zero, na którym do spółki ze swoim kumplem Mazurkiem, pseudodziennikarzem znanym z bardzo wybiórczego traktowania swoich rozmówców, zwłaszcza jeżeli mają oni konotacje z partią polityczną
Karzbig +903
Chciałem sobie powiesić model i się zastanawiałem, jakie ludzie mają na to sposoby, ale już widzę, że jedyne co mogę powiesić to siebie a samolot do kosza XD
#elektroda #modelarstwo #januszcore
#elektroda #modelarstwo #januszcore
#neuropa #4konserwy #bekazlewactwa #polityka
@Herubin: Nie żebym był za Lewicą, co sprawdzisz w maksymalnie 10 sekund wchodząc w mój profil, ale zdajesz sobie sprawę że wyciąganie kłamliwych oszczerstw z dupy podważa twoją wiarygodność gdy potem wrzucisz coś prawdziwego?
Poza tym to jest rozumowanie na zasadzie OOOGA BOOOGAA TYLKO WINNY SIĘ TŁUMACZY xD
Znalazłem nawet artykuł:
https://www.rp.pl/Nowa-Lewica/210509826-Ratyfikacja-Funduszu-Odbudowy-Czarzasty-o-zachowaniu-Platformy-Obywatelskiej.html
Chodziło o ten:
No, teraz można wrócić do #!$%@? Lewicę za to za co się należy - czyli za frajerstwo i głosowanie z PiSem "byle libków dupy piekły" bo tak wynika z doniesień GW XD
2) To tłumaczenie jest bezsensowne. Miller mówi, że w sprawie KPO Lewica nie zgłaszała sprawy represji wobec mundurowych bo to nie był