Wpis z mikrobloga

Wiadomo, Pan Janusz nie to miał na myśli.

@Herubin: Nie żebym był za Lewicą, co sprawdzisz w maksymalnie 10 sekund wchodząc w mój profil, ale zdajesz sobie sprawę że wyciąganie kłamliwych oszczerstw z dupy podważa twoją wiarygodność gdy potem wrzucisz coś prawdziwego?

Poza tym to jest rozumowanie na zasadzie OOOGA BOOOGAA TYLKO WINNY SIĘ TŁUMACZY xD

Znalazłem nawet artykuł:
https://www.rp.pl/Nowa-Lewica/210509826-Ratyfikacja-Funduszu-Odbudowy-Czarzasty-o-zachowaniu-Platformy-Obywatelskiej.html

- Miano do nas pretensje, że nie zgłosiliśmy spraw służb mundurowych,
@Khaine: Nie ten cytat wkleiłem :<

Chodziło o ten:

- Nie wejdzie Lewica do żadnego rządu, który nie zagwarantuje powrotu praw mundurowych do emerytur. Te emerytury zostały zabrane najpierw przez PO, potem przez PiS - podkreślił lider Nowej Lewicy.

No, teraz można wrócić do #!$%@? Lewicę za to za co się należy - czyli za frajerstwo i głosowanie z PiSem "byle libków dupy piekły" bo tak wynika z doniesień GW XD
@Khaine: 1) Mój post był wrzucony 6 godzin temu a tłumaczenie Gduli 5 godzin temu. Z samej wypowiedzi na TT oraz tego na co odpowiadał w żaden sposób nie można wywnioskować, że chodzi mu o co innego, a w momencie wrzucania postu nie było żadnych wyjaśnień z jego strony.

2) To tłumaczenie jest bezsensowne. Miller mówi, że w sprawie KPO Lewica nie zgłaszała sprawy represji wobec mundurowych bo to nie był