Wpis z mikrobloga

Co sadzicie o redpillu? Moim zdaniem, jesli sa to porady typu, wez mordo idz na silke, dbaj o siebie to znajdziesz dziewczyne bla bla bla to jest to bullshit, ale niektore rzeczy sa prawdzie i pomocne, jak na przyklad to, zeby nie byc desperatem, nie pisac ciagle do lochy gdy ta cie zaczyna olewac itd. Konkluzja moja jest taka, ze nie jest tak, ze #blackpill lub #redpill ma racje, tylko troche prawdy jest tu, a troche wiecej tam (blackpill ( ͡° ͜ʖ ͡°) ), ale trzeba miec ciagle otwarty umysl
#przegryw
MateuszHadeusz - Co sadzicie o redpillu? Moim zdaniem, jesli sa to porady typu, wez m...

źródło: comment_1620756009uBPETFDAYJXzztnWGJK7kb.jpg

Pobierz
  • 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@MateuszHadeusz: chciałem napisać że trzeba brać wszystkie pills i wyciągać z każdej po trochu to co najlepsze, wtedy osiągnie się spełnienie i spokój ducha, ale @Mazzurro w sumie ma racje i zaorał moją teorię zanim jeszcze ją napisałem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@MateuszHadeusz: Redpill w pierwotnej postaci oznacza przykre, niewygodne prawdy, więc jak najbardziej jest dobry, częściowo zawiera w sobie blackpill. To puasi zepsuli redpill swoim marketingiem i bzdurami. Więc powiem tak: redpill minus pua plus blackpill = odpowiednie podejście.
  • Odpowiedz