Wpis z mikrobloga

W zeszły czwartek postanowiłam sprawdzić co ciekawego oferuje #toogoodtogo w mojej okolicy i przy okazji porównałam sobie dwie korpo-jadłodajnie w Katowicach. Pierwsza to Bubble bistro. Za 15zł dostałam pakiet składający się z pysznego soku świeżo wyciskanego (7,5zł), kanapki z mozzarellą, pomidorem i rukolą (7zł), zupy (6,9zł) i frytek z gołąbkami(26.35zł). Ilość jedzenia idealna na obiad dla jednej osoby, jedzenie smakowało (jedyny minus to kanapka, która trochę namokła od mozzarelli). Ocena ostatecznie to 4,5/5, polecam miejsce :)
Drugie miejsce to Olimp. Tutaj za 15zł był zestaw zawierający zupę (8,49zł), 2 x torebka herbaty zielona Sir William's Royal Lord of Cherries (2 x 3,5zł), danie obiadowe złożone z udka kurczka, puree chrzanowego, surówki z ogórków kiszonych oraz sałatki jarzynowej (29,92zł). Ten zestaw trochę mniej trafił w mój gust, puree miało dość nietypowy smak, herbata była mocnym zaskoczeniem, więc ostateczna ocena to 3,5/5. W tym pojedynku zdecydowanie wygrało Bubble bistro ʕʔ
Malybialyobloczek - W zeszły czwartek postanowiłam sprawdzić co ciekawego oferuje #to...

źródło: comment_1620674144ShmfzhGzpzvW8BIlDJhe4Y.jpg

Pobierz
  • 3
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach