Wpis z mikrobloga

#anonimowemirkowyznania
Hej, mam 25kpln oszczędności trzymane w walucie euro. W co to inwestować? Uczę się na temat krypto i giełdy ale jeszcze poziom nie ten. Wrzuciłem 5k w najpopularniejsze krypto i trochę shitcoinów. Giełda dla niedoświadczonego gracza oznacza stratę pieniędzy. Nie chciałbym żeby też to leżało na koncie bo to raczej nie ma sensu. Co polecacie?
#oszczedzanie #inwestycje #gielda #kryptowaluty #zycie

Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #60994b9cfe0977000b8aebe8
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: karmelkowa
Doceń mój czas włożony w projekt i przekaż darowiznę
  • 16
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@AnonimoweMirkoWyznania: skoro masz 25k i 5k już wrzuciłeś w krypto to moim zdaniem więcej nie warto wpłacać ( ͡° ͜ʖ ͡°) wiadomo ,że chciwość podpowiada człowiekowi ,że z 25k się więcej ugra niż z 5 ale z drugiej strony lepiej p-----------ć 5k niż 25 a potem jeść gruz ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@AnonimoweMirkoWyznania: PLTR, NVTA
I za pół roku będziesz bogaty. Wykopki Ci teraz to odradzą, bo te firmy właśnie zaliczają konkretny dołek, ale jak chcesz ich słuchać, to kup sobie coś co teraz jest na górce, a potem sprzedasz w dołku i dostaniesz certyfikat.
  • Odpowiedz
@AnonimoweMirkoWyznania: ja polecam długoterminowe dokupowanie BTC+ETH co miesiąc/tydzień uśredniając cenę, w horyzoncie inwestycyjnym 4+ lat. W międzyczasie będzie bessa, więc fajnie jakbyś nie ładował wszystkiego od razu na hurra, tylko po kawałku dokładał.
  • Odpowiedz