Aktywne Wpisy

KarolaG17 +57
Mam nadzieje, że gdyby doszło do podobnej sytuacji z ukochanym wśród fanów BNT to nie spadnie na niewinną osobę, czy wózek z dzieckiem. A no i zdąży zareklamować swój sklep internetowy podczas robienia nielegalnych rzeczy, gdzie dodatkowo przez jego zabawę wysyłane są służby które mogłyby stacjonować w innym miejscu
#bnt #banot #polskiyoutube #wspinaczka
#bnt #banot #polskiyoutube #wspinaczka

mrsopelek +288

Komentarz usunięty przez autora
@atari_xd: oj ma. Daj spokój z tym durnym argumentem. Gdyby to było fajnie zintegrowane i miałoby większą adopcje to by było gitara. Ale jest jak jest.
1. inny protokół
2. inne reguły
3. inna sieć nodów
4. inny token
tyle samo ma to wspólnego z BTC co WBTC na ETH ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez autora
napisałem Ci nie ma zapotrzebowania na płatności krypto, żadne biznesy tego nie potrzebują, powodów jest wiele i nie chce mi się ich teraz tu listować,
po prostu tak jest NIKOMU POTRZEBNE NIE JEST, a jak taki coinbase #!$%@? wypłaty to można btc o wartości $100 wypłacić za opłatą ileś centów, to po hui mi LN na giełdach
EDIT przesadziłem z tymi
- Fajnie się tipuje
- Fajnie się opłaca drobne usługi, np. bitclouds
- Zapread swojego czasu lubiłem, ale niestety projekt raczej umar
- Są gry różnego rodzaju, w których "zakładasz" się z innymi, jak CS: GO + Infuse lub inne tego typu
A nie wiem gdzie są największe. Podejrzewam, że Bitfinex, ale LN jest anonimowy, więc dowiesz się tego typu rzeczy jak ktoś się